nie wiem ja juz moge wchodzic do znajomyhc i oni do mnie. Nie wiem dlaczego po konserwacji mi to pomoglo a wam nie
nie wiem ja juz moge wchodzic do znajomyhc i oni do mnie. Nie wiem dlaczego po konserwacji mi to pomoglo a wam nie
Witam
Mój znajomy ma ten sam problem, który pojawił się wczoraj, konserwacja nic nie pomogła , wiec pytanie do MODa co mamy robić ??
Do mnie na wyspę też nie można było wejść o czym zgłaszałem do suppotu było to w ostatni weekend.
Byli tacy co wchodzili.
Najlepsze jest to, że był czas, że nagle można było wejść na wyspę i problem już się nie pojawiał.
Wiedziałem, że casch tu nic nie da ( znajomy normalny co wrzuca kosze )
Wiem, że samo się nic nie naprawi, ale niech osoby które nie mogły do was wejść próbują co kilka godzin.
Będzie tak, że nagle wejdą i wtedy niech napiszą czy było to po nocy czy pod wieczór.
Może suppot nagle zauważy w czym jest problem.
Ja nie pamiętam jak to było u mnie, ale zazwyczaj tak, że rano wrzuciłem kosze, a popołudniu już nie lub odwrotnie wchodząc do znajomego na wyspę.
Problem jak najbardziej aktualny, nie moge wchodzić do kilku znajomych![]()
Do mnie nie można się zalogować![]()
no ja miałem na dzieje że przez tydzień to naprawią, ale niestety![]()
Pomóżcie proszę od dwóch dni nie moge wejsc wcale na wyspe co robic?
heja mam ten sam problem i nikt nie może pomóc.Raaaatuuuuuunku ....wszystko mi przepadnie pola wy.... studnie kopalnie miedzi o którą teraz tak trudno normalnie szlak mnie może trafić, co konserwa to sie coś spier.....
Witam,
ja mam ten problem stale (od kilku dni) nikt z gildii i również z "normalnych" znajomych nie może wejść do mnie na wyspę - problem sporadycznie ustępuje (niektórzy mogą wejść, inni nie) po czym znów powraca.
Co robić?
Witam! Również u mnie ten sam problem co u Was. Co robic?