cześć. mam 50 lewel i tylko znajomi z tym lewelem mogą wejść na moją wyspę.ja w dalszym ciągu mogę odwiedzać wszystkich.może ta informacja pomoże w identyfikacji problemu .(jeśli ktoś to czyta oczywiście)
cześć. mam 50 lewel i tylko znajomi z tym lewelem mogą wejść na moją wyspę.ja w dalszym ciągu mogę odwiedzać wszystkich.może ta informacja pomoże w identyfikacji problemu .(jeśli ktoś to czyta oczywiście)
u mnie też ten problem, nie można wejśc do mnie. za to ja mogę do innych.
Witam.
U mnie ten problem wystąpił po osiągnięciu 41 lvl. Tuz przed nie było problemu, po akceptacji dropa i podniesieniu lvl osoby które tuż przed normalnie wchodziły teraz nie maja dostępu. Różnica miedzy lvl wzrosła o 1-3 lvl.
Ostatnio edytowane przez Takud ; 12.06.2013 o 21:22
Ja również mam problem z wejściem ma wyspę znajomych.
Myslę, że i u was problem już zniknął. U mnie po konserwacji wszystko się naprawiło i każdy póki co może do mnie wchodzić i rzucać premki. Jeżeli się coś zmieni to na pewno dam znać.
A no jak byście nie grali na multikontach to byście nawet nie zauważyli tego problemu, a tak kolejna kłoda pod nogi w waszym bezsensownym życiu![]()
Czy po konserwacji problem nadal występuje?
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
W tej chwili występuje problem. Nie mogę wejść do jednego ze znajomych gildii. Jesteśmy znajomymi normalnie oraz przez gildię. Ostatnio inni nie mogli wejść do niego, a ja mogłem. Teraz również ja nie mogę. Do innych mam możliwość.
dalej lipanie działa
![]()
tak jak pisałem wyżej. wczoraj problem był i dzisiaj niestety dalej jest
wcześniej wszystko było OK