Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 140

Wątek: Nie można "wejść" na wyspę znajomego z Gildii

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    cześć . do około 15 gra działała normalnie po czym stopnowo coraz wiecej znajomych nie mogło wejść na moja wyspę (bez znaczenia znajomi czy gildia).W twj chwili już nikt nie może dostać sie do mnie.Ja mogę odwiedzać wszystkich choć czasem wejście trwa 2-3 min.( wyświetlany jest komunikat Wczytywanie mapy)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    czy może Mi ktoś powiedzieć o co kaman....od popołudnia nie mogę wejść na swoja wyspe

Początkujący Osadnik Awatar weczi
    Serwer
    Nowy Świat
    od rana do teraz nie wchodzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No cóż, jeśli całe to zamieszanie jest spowodowane możliwością produkowania "końcówek stalówek" i "lepszego papieru", to końcówki stalówek możecie sobie, no wiecie... gdzie włożyć, a papierem poprawić... bo dla mnie to bufy są ważniejsze a szczególnie ich 50% nadwyżka uzyskana od rzucania przez znajomych... niestety znajomi już też mają dosyć tego ciągłego relogowania się... a mnie już nawet głupio ich prosić o próbę wejścia na wyspę... to trochę frustrujące, aby programiści przez tyle czasu testowania tych "nowości" na serwerze testowym , nie potrafili wyłapywać tak podstawowych błędów... ach... przepraszam.. to wersja Beta... więc wszystko jest usprawiedliwione :P...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    kurdee znowu u mnie nie działa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A myślałem że ja mam taki problem tylko dziennie tracę 75 dodatkowych koszy bo musze sam sobie wrzucać masakra do tego mam 60 egzo i nie moge ich ruszyc bo strace sporo na premii .Dlaczego się pytam jest tak że za każdym razem jak coś nowego wprowadzą ? za każdym razem jakieś jaja . Gram zaledwie od 9 miesięcy ale nie było jeszcze tak że wprowadzają zmiany i coś się nie posypało

gac604
    u mnie dalej to samo było dwa dni OK i lipa. Ale to pikuś podobno po ostatniej konserwie niektórzy zaczynają od pierwszego levela porobiło im resety wyspy, to jest dopiero gra doskonała że można wprowadzać nowości i mieć wszystko w d...e.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    widzicice ze nawet zaden MOD sienie wypowiada oni maja nas gdzies, najlepiej kupujcie diamenty i bedzie git majonez haha. Ale nie liczcie na zadna pomoc z ich strony. Ja tez uwazam ze jezlei jest to spowodowane papierem i stalowkami bo np zabardzo obciaza to serwer czy cos to moga sobie wlozyc to wiadomo gdzie. Moze najlepiej zrobic backupa z poprzediej konserwacji i wszystko wroci do normy bo sie grac powoli odechciewa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BlackPearls24 Zobacz posta
    widzicice ze nawet zaden MOD sienie wypowiada oni maja nas gdzies, najlepiej kupujcie diamenty i bedzie git majonez haha. Ale nie liczcie na zadna pomoc z ich strony. Ja tez uwazam ze jezlei jest to spowodowane papierem i stalowkami bo np zabardzo obciaza to serwer czy cos to moga sobie wlozyc to wiadomo gdzie. Moze najlepiej zrobic backupa z poprzediej konserwacji i wszystko wroci do normy bo sie grac powoli odechciewa
    A możesz łaskawie wytłumaczyć co mod ma do tego?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

brak mozliwosci wejscia na moja wyspe

Jak w temacie - nie mozna do mnie wejsc, rano jeszcze bylo ok a teraz od godz 16<00 pojawil sie ten problem

Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    nicothlon13: mówimy tu o innym błędzie. Ten o którym mówisz objawia się komunikatem "Uszkodzony obszar serwera" i jest stały lub do czasu nocnego skryptu. A ten o którym tutaj mówimy objawia się wyświetlaniem komunikatu "Wczytywanie mapy..." tak jak normalnie, ale nie następuje przejście na mapę i nie jest to błąd stały a jedynie występujący okresowo pomiędzy losowymi graczami.

Jeśli ktoś miał przez jakiś czas problem z wejściem (komunikat "Wczytywanie mapy...") ale problem ustąpił to proszony jest o zamieszczenie takiej informacji, zwłaszcza okoliczności występowania (znajomy normalny/gildyjny, czas).

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów