Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 140

Wątek: Nie można "wejść" na wyspę znajomego z Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie to samo...

W losowych momentach u losowych osób wyskakuje komunikat "Wczytywanie mapy..." i można czekać i czekać. jedynie relog pozostaje. Oni w tym samym czasie bez problemu wchodzili na moją wyspę.

Co ciekawe u tych samych osób mogłem bez problemu wejść na wyspę w godzinach porannych czy w okolicach południa, ale wieczorem już nie.
    Próbowałem wszystkiego... czyszczenia cache... różnych przeglądarek, z innego komputera i z innego IP... poprosiłem nawet tą osobę na której wyspe wchodzilem żeby się na chwilkę wylogowała, ale nic nie pomaga.

To wszystko zaczęło się dziać po ostatniej konserwie.

Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie jest to samo, nikt nie może wejść do mnie na wyspę, rano było ok bo znajomy rzucał mi kosze ale teraz tj 0.00 nie jest to możliwe ,każdy z gildii próbował wejść nawet próbowali bezpośrednio z przygody i nic ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie także ten błąd, nie moge wejść do znajomego na wyspe, on do mnie bez problemu.
    Próbowałem także wejsć do niego z przygody nic nie daje, cały czas wczytywanie mapy....
    Inni znajomi wchodzą do niego bez kłopotu.
    Co robić ?

Rano nie moglem wejść, teraz ( 14.30 ) wchodzi bez problemu, nie wiem co o tym mysleć
    Ostatnio edytowane przez pieter_szef ; 11.06.2013 o 14:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    też miałem ten problem z kolegami z gildii, z moich obserwacji błąd nie powinien trwać dłużej niż 24h

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to masz lipne informacje bo 1 znajomyod 3 dni nie moze do mnie wejsc. Spostrzeglismy ze mniejszy lvl ma problem z wejsciem do znajomego ktory ma wiekszy lvl wiec moze to w czym im pomoze chociaz i tak wiemy ze nic z tym nie zrobia xd

gac604
    i znowu to samo chachachacha a było już ok chachachacha

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja 10.06.2013 po południu nie mogłem wejść do normalnego znajomego, po 20-21 problem zniknął, jednak po próbie usunięcia innego błędu (11.06.2013 cache wyczyściłem w Chrome około 18:00) problem powrócił.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam ten sam problem - nie mogę wejść do znajomego, rano było ok, a teraz nie da się, ciągle wczytywanie mapy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam ten sam problem ja moge wchodzic do kazdego tylko do mie od pewnego czasu nikt nie moze wejsc. co tu jest grane?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    potwierdzam, mam to samo (tylko z niektórymi osobami)

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów