Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 140

Wątek: Nie można "wejść" na wyspę znajomego z Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mialam ten sam problem, usunelam ze znajommych tego gracza do ktorego nie moglam wejsc, zrobilam relog, wyslalam znowu zaproszenie, dodalam znajomego, zrobilam relog i zadzialalo naweet handel mialam aktywny caly czas

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    aktualnie robię puszkarzy i nikt z niższych leveli nie może do mnie wejść, o 21.00 kończy się ich produkcja i ciekaw jestem czy błąd przestanie występować...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A moją wyspę mogą odwiedzić tylko nieliczni... Koszmar z paleniem!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A ****a !!!! tego nie można było naprawić przy konserwie !!!!???? chyba koniecznie chcą nas zniechęcić

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Widocznie nie można było. Jakby można było, to by naprawili, nie sądzisz? I tak jest dobrze, bo chyba znaleźli przyczynę tego błędu, tak że być może teraz pracują nad poprawką.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    zadnej przyczyny raczej nei znalezli bo dalej sa problemy z wchodzeniem do kogos, ale mnie to juz rypie bo chyba koncze z ta gra <zenada> jedym slowem betaaaaaaaa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u nas znajomy z gildii miał ten problem że nieliczni mogli do niego wejsc ale po konserwie chyba błąd naprawiono
    przynajmniej w jego przypadku już można wchodzic na jego wyspę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Problem pojawia się moim zdaniem w przypadku przeciążenia serwerów (jak wielu graczy gra i zmienia lokalizację) np. rano lub wieczorem. Tak apropo problemu nie było, więc panowie "programiści" coś dodali co spowodowało problemy.

Nie wiem czy zauważyliście ale w chwili gdy wyświetlane jest okno "Wczytywanie mapy..." to można kliknąć na środku tego okna, pojawi się śliczna niebieska ramka pokazująca obszar tekstowy i......MOŻNA EDYTOWAĆ ten tekst i wpisać co chcemy. Podobny efekt jest przy ładowaniu gry (tam gdzie fruwają paski), ale tam nie da się nic zmienić (własny tekst). Może to nasunie jakiś pomysł Panom "pseudo informatykom". ;-)

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez BlackPearls24 Zobacz posta
    zadnej przyczyny raczej nei znalezli bo dalej sa problemy z wchodzeniem do kogos, ale mnie to juz rypie bo chyba koncze z ta gra <zenada> jedym slowem betaaaaaaaa
    Znalezienie przyczyny nie naprawia problemu. Trzeba jeszcze przygotować poprawkę, która to załatwi i załadować ją na serwery.
    Jak cię bierze spanie i pomyślisz, że kawa by pomogła, to nie pomoże. Nawet jeśli zrobisz sobie kawę, ale jej nie wypijesz to też nie pomoże.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziś też mnie to dopadło, a oprócz braku możliwości wejścia na wyspę znajomego niemam żadnego okienka czatu ( jedynie "wiadomości" [11:46] Wiadomości: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się) i nie widzę który ze znajomych obecnie jest dostępny. Pisałem do Supportu zobaczymy kiedy się z tym uporają..... zbieg okolicznośći, że akurat podczas eventu? Nie sądze.;p

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów