mialam ten sam problem, usunelam ze znajommych tego gracza do ktorego nie moglam wejsc, zrobilam relog, wyslalam znowu zaproszenie, dodalam znajomego, zrobilam relog i zadzialalonaweet handel mialam aktywny caly czas
![]()
mialam ten sam problem, usunelam ze znajommych tego gracza do ktorego nie moglam wejsc, zrobilam relog, wyslalam znowu zaproszenie, dodalam znajomego, zrobilam relog i zadzialalonaweet handel mialam aktywny caly czas
![]()
aktualnie robię puszkarzy i nikt z niższych leveli nie może do mnie wejść, o 21.00 kończy się ich produkcja i ciekaw jestem czy błąd przestanie występować...
A moją wyspę mogą odwiedzić tylko nieliczni... Koszmar z paleniem!!!
A ****a !!!! tego nie można było naprawić przy konserwie !!!!???? chyba koniecznie chcą nas zniechęcić
Widocznie nie można było. Jakby można było, to by naprawili, nie sądzisz? I tak jest dobrze, bo chyba znaleźli przyczynę tego błędu, tak że być może teraz pracują nad poprawką.
zadnej przyczyny raczej nei znalezli bo dalej sa problemy z wchodzeniem do kogos, ale mnie to juz rypie bo chyba koncze z ta gra <zenada> jedym slowem betaaaaaaaa
u nas znajomy z gildii miał ten problem że nieliczni mogli do niego wejsc ale po konserwie chyba błąd naprawiono
przynajmniej w jego przypadku już można wchodzic na jego wyspę
Problem pojawia się moim zdaniem w przypadku przeciążenia serwerów (jak wielu graczy gra i zmienia lokalizację) np. rano lub wieczorem. Tak apropo problemu nie było, więc panowie "programiści" coś dodali co spowodowało problemy.
Nie wiem czy zauważyliście ale w chwili gdy wyświetlane jest okno "Wczytywanie mapy..." to można kliknąć na środku tego okna, pojawi się śliczna niebieska ramka pokazująca obszar tekstowy i......MOŻNA EDYTOWAĆ ten tekst i wpisać co chcemy. Podobny efekt jest przy ładowaniu gry (tam gdzie fruwają paski), ale tam nie da się nic zmienić (własny tekst). Może to nasunie jakiś pomysł Panom "pseudo informatykom". ;-)
Znalezienie przyczyny nie naprawia problemu. Trzeba jeszcze przygotować poprawkę, która to załatwi i załadować ją na serwery.
Jak cię bierze spanie i pomyślisz, że kawa by pomogła, to nie pomoże. Nawet jeśli zrobisz sobie kawę, ale jej nie wypijesz to też nie pomoże.
Dziś też mnie to dopadło, a oprócz braku możliwości wejścia na wyspę znajomego niemam żadnego okienka czatu ( jedynie "wiadomości" [11:46] Wiadomości: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się) i nie widzę który ze znajomych obecnie jest dostępny. Pisałem do Supportu zobaczymy kiedy się z tym uporają..... zbieg okolicznośći, że akurat podczas eventu? Nie sądze.;p