kurde naprawiło się na dwa dni i znowu nie działa![]()
kurde naprawiło się na dwa dni i znowu nie działa![]()
Do mnie również znajomi nie mogą wejść. Pokazuje komunikat wczytywanie mapy i tak sobie wczytuje i wczytuje aż się wkurzą i zrobią relog.
Moglibyście w koncu cos z tym zrobic, nawet o 4 nad ranem sa z tym problemy, gdzie teoretycznie obciazanie jest duzo mniejsze niz po poludniu ....
Do mnie od wczoraj też nikt nie może wejść....
Niby problem znany a wczoraj 18.06.2013r na Serwerze Nowa Ziemia miałem ten sam problem. Być może w związku z poprawkami na Testowym coś przekombinowali
od godz. 20 mniej więcej nie dało się wejść na moja wyspę. W gildi z 15 osób i Znajomych próbowało za każdym razem "zwiecha" i wywalało. Co dziwne rano się "samo" naprawiło. Ale stabilność gry bardzo słaba ostatnio bo wywala co jakiś czas szczególnie jak Geolog odnajduje złoże. żeby było jasne najnowszy Flash i cache był czyszczony bez różnicy czy to Chrome, IE czy Firefox.
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)
Witam. Też miałem problem z wejsciem do niektórych znajomych. Czysiclem ciasteczka zmienialem przegladarke nic nie pomogło. I znalazłem sposób. Wystarczy wywalić osobe ze "znajomych" Odczekać 24 h i wyslać ponowne zaproszenie. Bład ustąpił. sposób przetestował znajomy i u niego również pomogło
From: Technical Support [mailto:technical.support@thesettlersonline.pl]
Sent: Wednesday, June 19, 2013 6:21 PM
To: Segasik
Subject: Re: [Ticket#PL-2013061911000347] Problem z wejsciem na wyspe
Witaj Segasik,
Problem może być związany z różnicą poziomów w grze pomiędzy Panem, a Pańskim znajomym.
Zauważyliśmy, że jeśli jeden z graczy aktualnie produkuje jednostki wojskowe, lub premie niedostępne dla gracza o niższym poziomie (np. kuszników, elitarnych, kosze irmy, itp.), to gracz o niższym poziomie, nie może wejść na jego wyspę. Problem znika w momencie zakończenia tej produkcji, ale powraca, za każdym razem, kiedy gracz o wyższym poziomie wznowi produkcję.
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają.
Pozdrawiam,
Aleksander
Zespół The Settlers Online
---------------------------------------------------
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
Witam, mam ten sam problem. Nie mogę wejść na wyspę znajomego z gildii.
Napisałam już do supportu i czekam co wymyślą...
dobrze, że Ty jesteś taki ogarnięty i czytasz ze zrozumieniem...