Liczyłem na to że po konserwie wszystko wróci do normy, a tu dalej jestem bez księgi zadań! Czy ktoś może coś z tym zrobić?!? Chciałbym wreszcie móc bez przeszkód sobie pograć! :[
Liczyłem na to że po konserwie wszystko wróci do normy, a tu dalej jestem bez księgi zadań! Czy ktoś może coś z tym zrobić?!? Chciałbym wreszcie móc bez przeszkód sobie pograć! :[
niestety u mnie to samoZawiodłem się trochę a do tego jeszcze członkowie mojej gildii się wkurzają, że skasować zadań nie mogę i jako szef sam ich nie robię
![]()
kolejna konserwacja a księgi zadań jak nie można otworzyć, tak nie można...![]()
u mnie też, support cały czas odpisuje że sprawa poszla do działu technicznego, ale żadnej informacji stamtąd nie dostałem...
ja mam identyczny problem... za długa trwa już taka komplikacja, nie da się robić żadnych zadań :/
normalnie liczyłem, że ta konserwacja przyniesie wybawienie a tu nicLudziska na gildii chcą odchodzić lub przenieść skład do kogoś innego, bo ja nawet głupiego zadania gildijnego zrobić nie mogę a co dopiero je skasować
Moim skromnym zdaniem 3 tygodnie to trochę za długo na rozpoznanie i naprawę tego problemu i jestem tym faktem dość poważnie sflustrowany
![]()
No i mamy Ewent - miło się patrzy jak się ludzie zadaniami ewentowymi podniecają a ty ich nawet nie widzisz... dziś mamy jubileusz tzw oczko 21 dni bez księgi zadań. Mam pytanie, czy ktoś z obsługi technicznej to w ogóle czyta? a jeśli tak to czy mamy szanse odzyskania księgi zadań, bo inaczej dalsza gra przestaje mieć większy sens??
obsługa techniczna nie czyta forum, najprawdopodobniej dla tego, że jest w języku niezrozumiałym dla przeciętnego Niemca... :/ problem powinieneś zgłosić do suportu.
JUBILEUSZ - kody, informacje, poradniki
OPIS ZADAŃ | SOLUCJA
PORADNIKI | Tropikalne słońce
PROPOZYCJE ZMIAN | Rozwój gry - KOLONIA | Event na Walentynki | Poprawa wyszukiwarki w handlu | Handel dropami
support wie o problemie od 3 tygodni
niestety wie i podobno zgłosił do "technicznych" i problem był jak jest a powoli czwarty tydzień idzie i ewent trwa...