Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: lista zadan

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Liczyłem na to że po konserwie wszystko wróci do normy, a tu dalej jestem bez księgi zadań! Czy ktoś może coś z tym zrobić?!? Chciałbym wreszcie móc bez przeszkód sobie pograć! :[

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niestety u mnie to samo Zawiodłem się trochę a do tego jeszcze członkowie mojej gildii się wkurzają, że skasować zadań nie mogę i jako szef sam ich nie robię

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    kolejna konserwacja a księgi zadań jak nie można otworzyć, tak nie można...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie też, support cały czas odpisuje że sprawa poszla do działu technicznego, ale żadnej informacji stamtąd nie dostałem...

Astera
    ja mam identyczny problem... za długa trwa już taka komplikacja, nie da się robić żadnych zadań :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    normalnie liczyłem, że ta konserwacja przyniesie wybawienie a tu nic Ludziska na gildii chcą odchodzić lub przenieść skład do kogoś innego, bo ja nawet głupiego zadania gildijnego zrobić nie mogę a co dopiero je skasować Moim skromnym zdaniem 3 tygodnie to trochę za długo na rozpoznanie i naprawę tego problemu i jestem tym faktem dość poważnie sflustrowany

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No i mamy Ewent - miło się patrzy jak się ludzie zadaniami ewentowymi podniecają a ty ich nawet nie widzisz... dziś mamy jubileusz tzw oczko 21 dni bez księgi zadań. Mam pytanie, czy ktoś z obsługi technicznej to w ogóle czyta? a jeśli tak to czy mamy szanse odzyskania księgi zadań, bo inaczej dalsza gra przestaje mieć większy sens??

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    obsługa techniczna nie czyta forum, najprawdopodobniej dla tego, że jest w języku niezrozumiałym dla przeciętnego Niemca... :/ problem powinieneś zgłosić do suportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    support wie o problemie od 3 tygodni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niestety wie i podobno zgłosił do "technicznych" i problem był jak jest a powoli czwarty tydzień idzie i ewent trwa...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów