widzę ze na większości serwerach jest ten problem.... jak zwykle po konserwie niedoróbki. Ciekawe kiedy to naprawia.
widzę ze na większości serwerach jest ten problem.... jak zwykle po konserwie niedoróbki. Ciekawe kiedy to naprawia.
mnie tez wywala i pisze to samo co u tematodawcy
Mogliby dać jakiś komunikat bo tak to czekamy nie wiadomo na co.
mam to samo serwer dolina okrywco,powiem krotko pieniadze wiedza jak brac,ale od siebie to juz nic,maja nas gdzies wazne ze im na koncie sie zgadza a to ze gra sie wiesza i wywala to juz udaja ze to nie ich problem taksamo jak inni gracze wladowalem w ta gre grubo kasy i teraz co-zaloz se nowe konto hehe niedoczekanie ich jak zresetuja mi konto to podam ich o zwrot gotowki ktore wladowalem w ta gre,bo czuja sie bezkarni
u mnie naprawiło się samo mogę grać
Edit: pograłem jakieś 40 sekund![]()
U mnie ten sam błąd.
PozdrawiamDrodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że wiemy już o utrudnieniu, które uniemożliwia części graczy
wejście do gry (zablokowana strefa po dzisiejszej konserwacji). Technicy pracują
już nad rozwiązaniem. Gdy pojawią się nowe informacje, opublikuję odpowiednią
aktualizację.
Pragnę również poinformować, że przygotowywany jest mały prezent, który trafi
do wszystkich aktywnych graczy po zażegnaniu obecnych problemów.
Aktualizacja:
problem z zalogowaniem się do gry, który powstał po konserwacji, nie powinien już występować.
BB_xaar
Mod Zakrecony
ja sie zaloguje ale nie moge wejsc do gry
Jeśli komuś wyskakuje nadal ":Obszar serwera uszkodzony" to proszę wstrzymać się z wysyłaniem zgłoszenia do supportu. Większość stref zostaje automatycznie naprawiona poprzez nocny skrypt, a zbędę (bo już naprawione) zgłoszenia tylko sztucznie wydłużają kolejkę przez co pozostali gracze muszą dłużej oczekiwać na odpowiedź.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
A gdy mam taki błąd że nie mogę do znajomego wejść wrzucić buffów ? cały czas jest komunikat wczytywanie mapyod włączenia po konserwie tak się dzieje i tylko do niektórych graczy
![]()