Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: czas pracy geologa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

czas pracy geologa

Nie wiem czy tylko u mnie czy jest to jakiś większy problem ale moi geolodzy poszukują nowych złórz dłużej niż jest to podane. Na przykład wysłałam dzisiaj swoich geologów po marmur pisało że zostało jeszcze 20 minut włączam się po półgodzinie a tam jeszcze 24 minut. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie było tak, że po 4h poszukiwań złoża złota (gdzie miałem 4 wolne sloty) geolog nie znalazł złoża i sam wysłał się na kolejne 4h poszukiwań, także czym jest te 30 min przy 8h straty pracy geo...
    a tak serio to pisz do suportu. ja im opisałem cała historię co do minuty to przez miesiąc korespondencji dostałem info że sprawa przekazana dalej i poprosili o screeny z mojej wyspy (to już nie mam pojęcia po co im, przecież każdy ma takie same złoża, położone w tym samym miejscu) do dziś zero odpowiedzi...
    pisz do suportu może Tobie pomogą.
    powodzenia

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    znany bug. czasami gdy się wyjdzie z gry to czasy pozostają te same.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Miałem taką samą sytuacje i dokładnie też z marmurem

Uprawnienia umieszczania postów