witam serdecznie
uważam że fajnym pomysłem byłoby otrzymywanie punktów doświadczenia za dodawanie lub ulepszanie budynków. Myślę że spodoba się to wszystkim graczom.
witam serdecznie
uważam że fajnym pomysłem byłoby otrzymywanie punktów doświadczenia za dodawanie lub ulepszanie budynków. Myślę że spodoba się to wszystkim graczom.
Za stracone jednostki, wydane surowce i za zakupienie klejów też?
W przeciwnym wypadku ileż można dostać doświadczenia za ulepszenie budynku. Pomysł niby mało zyskowny ale za to dobrze dobrany gdyż jak znamy settlersy dziwnym jest konieczność prowadzenia wojny aby móc rozwinąć wioskę.
Powinni wprowadzić z powrotem EXP za zadania dzienne. Dodać exp do zadań Gildyjnych i do kryzysowych. Bo co jak co ci co mają 50 lvle, to na exp i tak nie liczą. A tym słabszym i tak ten exp aż tyle lvli nie nawbija. Patrzę na przedział codziennej aktywności i wykonywania zadań zrekompensowanej powiedzmy 300k expa po pół roku. Zawsze to jest pół lvla.
Nie ma ankiety.
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 02.06.2013 o 15:57
Proszę dodać ankietę.
Albo czegoś nie rozumiem, albo przeczysz sam sobie. Po co wprowadzać EXP do zadań skoro jak piszesz ani to nie jest przydatne ludziom z 50 lvl, ani za wiele by nie dało niższym levelom?
A PD za budowanie i ulepszanie budynków? Czemu nie. Zagłosuję na TAK jeśli pojawi się ankieta. No i pasuje jakieś szczegółowe wyliczenia dołączyć (ile PD za jaki budynek na który lvl). Poza tym co w przypadku wyburzenia budynku? Trzeba wtedy odbierać PD żeby nie było sytuacji sztucznego nabijania PD przez stawianie i burzenie budynków. Obawiam się jednak, że poziom aktywności na forum prezentowany przez autora wątku spowoduje zamknięcie tematu przez MODa.
Pół którego levela?300K PD to prawie 40 lvl, skok z 45 na 46, albo połowa expa z 48 na 49
![]()
Ostatnio edytowane przez zwolk ; 03.06.2013 o 14:22
Brak ankiety, wątek zamykam.