witam przy każdym logowaniu a także w trakcie gry wyskakuje komunikat o ukończonym zadaniu śmierć przywódcom i 50 pkt nagroda jednak po naciśnięciu zakończ punkty nie są dodawane a okno nie znika. Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu.
witam przy każdym logowaniu a także w trakcie gry wyskakuje komunikat o ukończonym zadaniu śmierć przywódcom i 50 pkt nagroda jednak po naciśnięciu zakończ punkty nie są dodawane a okno nie znika. Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Było juz pare tematów o tym. Bład jest stary jak swiat...sygnalizowany dziesiatki razy. BB wie o nim ale nie potrafi sobie z nim poradzić juz od miesięcy. Reasumujac Patii musisz z tym zyć. Innej opcji nie ma.
P.S.
swoją droga ciekawe dlaczego są bezsilni. ja obstawiam, ze mają taki bałagan w kodzie gry, ze jak skasuja "śmierc przywodcom" to gra im sie sypie i dlatego nie dotykaja zeby nie zepsuc ale kto ich tam wie
// edit
literowki
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
Jak słusznie zorro zauwazył mineły juz 3 miesiace....Cos mi sie wydaje, że ten "odpowiedni departament" nie ogarnia
Przciez błąd dotyczy bardzo wielu graczy! Mnie on akurat nie dotknął ale wielu graczy do szału doprowadza wyskakiwanie co pare minut tego zadania. Przyznam sie szczerze - ja bym nie wytrzymał.
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
także męczę się z tym błędem. ciekawe czy support tak samo by podszedł do sytuacji w której nastąpiłby błąd związany z kupnem kryształów. pewnie w 5 min by to naprawili
Obawiam się, że poprawianie tego typu błędów jest bardziej skomplikowane niż mogłoby się wydawać.
Nie wystarczy po prostu anulować misji lub zmienić status na "ukończone". Trzeba przeanalizować to, jak doszło do tej sytuacji oraz upewnić się, że nie nastąpi to ponownie w przyszłości.
Wygląda na to, że najbliższa konserwacja poprawi dwa zadania, które są "zbugowane" w ten sposób: chodzi o "Taktyk" oraz "Ochotnik". Gdy otrzymam potwierdzenie tej informacji, dam znać.
Witam,
z wiadomości startowej wynika że te zadania są poprawione - niestety przynajmniej w moim przypadku, tak nie jest - cały czas te 2 zadania nie są zaliczone
To jest info ze strony głównej.Aktualizacja #5 (10:51)
Aby przyspieszyć zakończenie dzisiejszej konserwacji, postanowiono odłożyć wykonanie skryptu poprawiającego zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" dla kolejnej części kont (oznacza to, że u części osób zadania te mogą nadal nie działać prawidłowo). Gdy otrzymam dalsze informacje, od razu o tym poinformuję.
a ja wciaz mam zablokowane podzadanie "wstap do wojska" w zadaniu "bitwa.".wszystkie warunki mam spelnione,tez bylo powidziane.ze poprawia,i...cisza.