Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kanapka z serem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Kanapka z serem

Szanowny supporcie jak już dajesz takie durne prezenty jak kanapka z serem to wyjaśnij działanie tej premii bo w zakładce pomoc nie sposób pisać non stop w cztery osoby i wyjaśniać że jest to premia szmelc i nic nie warta , jak juz bardzo chcecie z czegoś wyskoczyć to zróbcie niespodziankę wartą tej nazwy , a jak wam się nie chce to przynajmniej w jakis sposób wynagradzajcie tych co odpowiadają na pytania w zakładce pomoc bo pytanie typu co daje kanapka z serem jest co najmniej irytujące a zadane 60 razy na godzinę wśród innych pytań to już jest wasza ignorancja , że takie coś ludziom dajecie , przypomnę tylko że gdyby nie dobra wola tych co siedzą na czacie w zakładce pomoc to wszystkie durne pytania skierowane byłyby do was a wiecie czym to grozi ? zwiesiłby sie wam ten beta serwer i bylibyście w kaczej /dopiszcie sobie/
    Uprzedzę zbyt mądrą odpowiedź z waszej strony gdybyście chcieli takową zapodać - nie róbcie tego i nie mieszajcie mnie z błotem bo ja wiem akurat o czym pisze a wy nie macie zielonego pojęcia - stworzyliście zakładkę pomoc ,żeby dobra wola graczy w chwilach wolnych pozwoliła im odpowiadać na pytania nowych graczy , a żeby wam serwera nie przytkało pytaniami , możemy to robić ale nie rozdawajcie prezentów które są do d... bo w realu kanapka z serem też sie tam znajdzie , wyskoczcie na przyszłość z jakiegoś silosa bo i wtedy nam będzie aż miło odpowiadać na pytanie "do czego służy silos" .
    To wszystko z mojej strony mam nadzieję że nie będziecie bluźnić w moją stronę tylko postaracie się zrozumieć za co oczywiście bardzo dziękuję.

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Chwała temu ,kto doczytał do końca Twoje wypociny .(doczytałem i zrozumiałem twój przekaz)
    Jak również i nagana temu ,kto stworzył pomoc dla kretynów ,zwaną - czatem -POMOC-.
    Dzięki której to zakładce żerują rzesze tumanów,którzy są zbyt leniwi i zbyt tępi ,by samemu zajrzeć na forum i poszukać odpowiedzi na dręczące ich problemy.
    A przekleństwo zakładki -POMOC -polega czasem i na tym ,że chcąc udzielać odpowiedzi na pytania ,dostajesz bana od nadgorliwego , tępego moda.
    No i qswa ,jak tu sie nie wq--wic?
    Dlatego zawsze będę piętnował tego ,kto wymyślił czat- POMOC- i dał władzę kretyńskim modom banujących tych ,którzy tej pomocy akurat udzielają.
    Ostatnio edytowane przez Mundek_May ; 02.06.2013 o 00:24

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    banado dobra wypowiedz sam byłem świadkiem takiej akcji jak koleś pisał i pisał cały czas pytanie w zakładce pomoc ale oczywiście jej nie otrzymał. To napisał na G1 czy tam na handlu nie pamiętam dokładnie ale pamiętam to, że w momencie gdy to zrobił otrzymał odpowiedz i zaraz dostał banana za to, że w złym miejscu napisał. I jaka to jest polityka pytam się? Jak nowych graczy zlewają i bany im dają to zamiast rodzina TSO rosnąć w siłę maleje z każdym dniem...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma obowiązku pomagać i dziwi mnie dlaczego się tak bulwersujesz, że są zyczliwi którym to nie przeszkadza a nawet miło jest komuś pomóc. Mam i dla Ciebie pomocna dłoń NIE WCHODŹ do zakładki POMOC i masz problem z głowy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mundek_May , Bloodshed, uznaje to za słowo poparcia , szczerze powiedziawszy to spodziewałem się takiej odpowiedzi jak tu od AmandaWielka co oczywiście jest podyktowane tym żeby coś napisać i być zadowolonym że się zaznaczyło swoją obecność na forum , niestety Amando nie o to chodzi żeby gdzieś nie wchodzić bo po ta są takie zakładki żeby z nich korzystać ale nie przesadzajmy z pytaniem się o coś trzy razy na minutę.
    Twoją pomocna dłoń szanowna Amando wsadź sobie w Wielką /pozwolisz że nie zakończę/ bo pomagać chcę i jestem chętny a ty podejrzewam że zbyt krótko grasz w TSO bo byś głupot na ten temat nie pisała.

P.s. rozeszło się głównie o kanapkę z serem czyli nic nie wartą premię - tzw. szmelc jak już support daje takie prezenty to nich łaskawie napisze po co to i ile działa , myślę że jeszcze nie zdążyłaś użyć tej jakże potrzebnej premii tak więc życzę przyjemności z użycia tego przedmiotu naprawdę - przez 10 minut twój uśmiech będzie jak stąd do meksyku tylko co potem....
    Ostatnio edytowane przez banado ; 02.06.2013 o 11:44

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po pierwsze - brak ankiety,
    po drugie - do kontaktu z supportem jest formularz kontaktowy (strona główna, zakładka pomoc),
    po trzecie - temat nie jest pomysłem i sugestią tylko narzekaniem
    w związku z tym wątek zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów