Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta" - co jest?

Osadnik Awatar Agnieszka_N
    Serwer
    Nowa Ziemia

Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta" - co jest?

"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum." - od wczoraj ciągle jest ten problem - co się dzieje?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jest to komunikat na stronie głównej czy już podczas ładowania gry? Jakiś zrzut ekranu?

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Jest to komunikat na stronie głównej czy już podczas ładowania gry? Jakiś zrzut ekranu?
    Po co mam robić zrzuty ekranu skoro pytam się o problem w grze który dotyczy wszystkich, nikt się od wczoraj nie może zalogować. Najgorsze jest to że nie ma żadnego oficjalnego komunikatu co się dzieje i kiedy może powrócić normalność.

Oczywiście klejnotów w niedziele nie-dostaniemy bo brak będzie dzisiejszego logowania, zapewne też Xaar rzuci nam jakąś bezsensowną premię za problemy w grze a my poniesiemy koszty które te premie nie pokryją ... achhh !!!

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Agnieszka_N: no jednak można się zalogować, gdybym sam miał taki komunikat to bym nie dopytywał. Nie pamiętam wszystkich błędów dlatego pytam czy jest to bład strony czy bład gry.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Serwer
    Nowa Ziemia
    Drogi Zakręcony, ja cały czas nie mogę się zalogować, cały czas mam coś takiego jak na obrazku w załaczniku.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Awaria.jpg, 
wyświetleń: 726, 
rozmiar: 97.3 KB, 
ID: 1096.  

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy problem występuje na wielu przeglądarkach? Czasem też kilkukrotnie wciskanie przycisku GRAJ pomaga, ale jeśli przy kilkunastu próbach nic nie da to można to rozwiązanie pominąć. Możliwe, ze wyczyszczenie pamięci cache i plików tymczasowych może pomóc (zamknąć stronę, wyczyścić i wówczas odwiedzić stronę główną). Jeśli podane rozwiązania i próby z innych przeglądarek nie pomogą należy napisać do supportu.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów