Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: TS 3 co wy na to ?

Nowicjusz
    Serwer
    Złota Góra

TS 3 co wy na to ?

Witam ...dziwi mnie trochę,że nie ma tu korzystania z TS3 jako narzędzia do komunikowania się w tych tz. glidach ... czy ktoś z klanowców myślał o tym ?

Początkujący Odkrywca Awatar JackInTheBox
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Siedzisz tutaj od... eee... dzisiaj (?) i już to zauważyłeś? W takim razie zauważasz zastraszająco mało, jako że sporo ludzi się komunikuje między sobą głosowo. To jest tylko i wyłącznie kwestia umowna.
    Btw - o jakim glajdzie (glide) piszesz? Oo
    (•_•)

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■)

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W grze zaimplementowany jest czat, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby gracze zorganizowali sobie komunikację poza dostępnym czatem. Oczywiście takie rozwiązanie stosowane jest na własną odpowiedzialność.

Podawanie danych do innej komunikacji na kanałach globalnych i forum nie jest mile widziane.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Nowicjusz
    Serwer
    Złota Góra
    No tak pierwszy post i już dostałem po uszach ...ale dzięki za odpowiedź i skarcenie i pozdrawiam

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    shakall281: jeśli gracze wewnątrz gildii uzgodnią że będą używać skype czy ts3 to na kanale gildyjnym mogą podać sobie dane dostępowe, ale ważne żeby nie robić tego na kanale globalnym. Oczywiście zmuszanie graczy do takiego rozwiązania nie powinno mieć miejsca.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar Koza54
    Serwer
    Kolonia
    naprzyklad u nas w GIldii ja jestem liderem bYL TS3 ale bylo nas 50 to 5 typkow siedzialo tylko nikt wiecej
    Zapraszam do dobrej Gildii Wiecej informacji tutaj

,,Samemu dojdzie sie daleko ale w Druzynie [Gildii] jeszcze dalej!,,

Uprawnienia umieszczania postów