Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się pomysł z zakładkami?

Głosujących
94. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

83 88.30%
  • Nie

5 5.32%
  • Tak, ale ze zmianami

6 6.38%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Wiadomości

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez anael6669 Zobacz posta
    (...)
    albo najlepiej, żeby od razu trafiały w podzielone tematycznie zakładki: "Bufy", "info z gry" i "pooooozostała poczta":P
    Ja bym nie mnożył zakładek. Zaraz ktoś zaproponuje zakładkę "raporty z ataków", kolejny następną. Im mniej wbrew pozorom tym lepiej.
    I chyba niepotrzebnie komplikujesz
    Nie bez kozery proponuję pustą kratkę "do odfajkowania", gra ma to do siebie że potrafi "mulić" (jak teraz od 2 tygodni:/), w tej chwili kasuję wiadomość i trwa to 1-2 sekundy, a tak spokojnie odhaczę i klikam odpowiednią ikonkę, dużo szybsze rozwiązanie plus zmniejszenie możliwości błędów.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę, że temat umiera a szkoda.
    Po raz kolejny skasowałem z rozpędu wiadomość którą chciałem zostawić co od razu przypomniało mi temat.
    Myślę że zmiany w Wiadomościach są konieczne ale bez nacisku z naszej strony będzie to tylko pomysł - ciekawostka.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zakładki można mnożyć, tyle zakładek ile typów wiadomości, ale rzeczywiście nie ma potrzeby. Mimo wszystko, wydzieliłbym osobno wiadomości systemowe i wiadomości od graczy. Poza tym, pomysł dobry.

Początkujący Odkrywca Awatar kazuja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W wiadomosciach mnie jedynie dobija info kto mi dal premie na ci mi to wiedziec jak dal to dal a nie potem kasowac po 100-200 wiadomosci bo ktos dal bufa a wtedy na przygodzie sie bylo

DAJCIE NAM JUŻ PVP BO NUDĄ WIEJE
    REKRUTACJA DO XIII Legionu
    Wymagania: 32 poziom i aktywność

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów