Witam chyba dziecko mi zmazlo zadanie głunw i mam puste miejsce czy można przywrócić takie zadanie oraz codziennie wyskakuje mi ze pokonalem pierwszy obóz bandytów czy można coś z tym zrobić dzięki z info
Witam chyba dziecko mi zmazlo zadanie głunw i mam puste miejsce czy można przywrócić takie zadanie oraz codziennie wyskakuje mi ze pokonalem pierwszy obóz bandytów czy można coś z tym zrobić dzięki z info
Czy jesteś pewny że masz dziecko? Bo w wieku około 7 lat ciężko mieć, a na tyle wskazuję poziom pisowni zaprezentowany w tym poście. Odpowiadając na Twoje pytanie (chyba udało mi się dojść do jego sensu, aczkolwiek nie ułatwiłeś zadania) o ile wiem zadania głównego nie można skasować. Jeżeli chodziło Ci jednak o zadanie dzienne, to następnego dnia dostaniesz nowe. Jeżli poczytałbyś forum przed napisaniem posta (co powinno być standardową ścieżką, bo po co zadawać pytanie, na które ktoś już odpowiedział w innym wątku - ale cóż, podobno lenistwo rękojmią zdrowia jest) wiedziałbyś, że są pewne zadania, które w obecnej wersji nie kończą się. Jedyne wyjście to zaczekaćna poprawkę.
Przede wszystkim od tego typu pytań jest zakładka pomoc w grze...chyba że teraz modzi dają klejnoty za nowe tematy na forum![]()
odnośnie zadań głównych... może po prostu zwinąłeś ich listę - kliknij na belkę z napisem "Zadania główne" i zadania wrócą
odnośnie zadania, które nie chce się zakończyć - napisz zgłoszenie do supportu i uzbrój się w cierpliwość
nic mi o tym nie wiadomo![]()