Dlaczego na Mozilli normalnie forum TheSettlers mi się włącza a na Operze niby się wczytuję ale nie pojawia się nic. Tylko biały ekran.
Dlaczego na Mozilli normalnie forum TheSettlers mi się włącza a na Operze niby się wczytuję ale nie pojawia się nic. Tylko biały ekran.
------------------------------------------------FORZA JUVE------------------------------------------
Osobiście korzystam z Opery i nie mam żadnych problemów z forum. Proszę spróbować zaktualizować Operę do najnowszej wersji, wyczyścić ciasteczka lub pamięć cache. Opera niestety jest często pomijana przy projektowaniu wielu rzeczy i wychodzą takie kwiatki.
Pozdrawiam,
MOD_Deirdre.
Nie używam Opery, ale z tego co wiem to jest tam opcja pozwalająca na zaoszczędzenie łącza poprzez kompresję/proxy. Może jest to powodem tego problemu.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
polecam mozillenajlepsza z przegladarek i do gry tez
jak zmienić emaila z wp na np. onet?
Edytuj swoje dane na koncie uplay (uplay.com)
Ostatnio próbowałem to zrobić i na koncie uplay nie było to możliwe ciągłe przepisywanie 2 wyrazów i brak możliwości przejścia do strony Edit Uplay Account.
Przychodzi tylko mail z linkiem do resetowania hasła - sprawdzone przed chwilą.
Ja też dzisiaj próbowałem zmienić adres przypisany do konta , niestety nie znalazłem sposobu , czyżby tylko przez support można było zmienić swoje dane ?