Zobacz wyniki ankiety: Co sądzicie o tym pomyśle ?

Głosujących
52. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za...

36 69.23%
  • Jestem przeciwko...

4 7.69%
  • Obojętne mi to jest...

5 9.62%
  • Warto to przeanalizować i pomysleć nad tym...

7 13.46%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Mała wyspa wyłoniła się z wody...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Mała wyspa wyłoniła się z wody...

Witam. Od pewnego czasu przybywa ludzi krórzy mają zapełnioną wyspę czym sie tylko da. Co wy na to aby dodać małą wyspę zaraz koło głownej na max 50 miejsc na budynki. Przy czym mozna zmęcic historie, że ta wyspa wyłoniła się z wody po ostatnich upałach czy coś w tym stylu... Że odrazu zamieszkali na niej piraci... Jęsli chcesz ją zdobyć musisz ich pokonać... Wyspa ta będzie np dostepna od 45 lvl ... Przy czym otrzymamy możliwość dokupienia jeszcze z 50 patentów...

Co Wy na ten pomysł ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pomysl calkiem fajny tylko zeby byly tam jeszcze kopalnie granitu i drzewa egzo to by bylo juz naprawce cos i jeszcze to ze wyspa by byla do podbicia tez mi sie podoba

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomysl ok , kawalek ziemi do podbicia ok , ale dodal bym jeszcze do zdobycia przez innego gracza jak by weszlo pvp ktos moze ci ten teren odbic jedynie co mozesz to ustawic jakies dodatkowe wieze obronne itp , ktos ci to podbije budynki pracuja dla niego ciekawa wtedy byla by opcja pozatym teren byl by od jakiegos lvl dopeiro czyli to pvp w formie podbicia wyspy bylo by ciekawe no tego kawalka

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    wszystkimi kończynami za :P
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    sredni pomysl ale nie jest zly

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród

... niech bedzie. Ale cosik mi sie wydaje, że jak pomysł przejdzie, to bedzie kosztować z 50k klejnotów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Super pomysł 9Wyspa egzotykos z bogactwem skarbów), no tylko niech czas dotarcia będzie minimalny

Uprawnienia umieszczania postów