Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Problem z zadaniem. Od kilku miesięcy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wykonywałem koniec świata. Nie pomogło.

Osadnik Awatar pilzner001
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Fenix007 Zobacz posta
    Ja mam co prawda niewielki ale problem z dwoma zadaniami: Ochotnik i Taktyk (w Pierwsze jednostki uderzeniowe). Otóż były one przypisane do określonego poziomu gracza a ponieważ je w pośpiechu pominąłem to mi wiszą cały czas w księdze - i są niewykonalne bo nie mam żadnego obozu przeciwnika na wyspie!
    Czy nie byłoby możliwe usuwanie automatyczne zadań niewykonalnych? Przecież skrypt sprawdzający czy gracz ma możliwość wykonania określonego zadania nie powinien być skomplikowany? Ewentualnie umożliwić w jakiś sposób wykonanie zadania - np nasyłąjąc piratów na wyspę...
    Swoją drogą ciekawe byłoby zadanie likwidacji najazdu piratów na własną wyspę! I w razie nie realizowania zadania w określonym czasie - likwidowane byłyby kolejne budynki! Pomysł chyba dobry?

u mnie niestety podobna sytuacja z zadaniem Taktyk - wisi nie jest możliwe do zakończenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie jest ten sam problem z zadaniem "Szlachetny umysł".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie identycznie-Śmierć przywódcom.Wisi,że ho,ho....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam problem z zadaniem "Szlachetny Umysł". Aby go zaliczyć trzeba mieć co najmniej produkcje miedzi na poziomie powyżej 360 sztuk na 12 godzin. Wg. Podsumowania Gospodarki mam produkcje na poziomie ponad 6000 sztuk na 12 godzin. I nie jest zaliczane to zadanie. (inne produkcje drewna iglastego i wody są już zaliczone). A to pierwsze zadanie z tej serii zadań. Co robić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wszystko w porzadku pomylilam rude miedzi z miedzia ;( juZ jest ok

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a u mnie nie chce sie "odklodkowac" zadanie "wstap do wojska" w zadaniu "Bitwa".wszystkie wymogi spelnione,support powiadomiony i...dalej kodka wisi

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mam to samo, może i z pół roku.. Naiwnie sądziłem, że po którejś konserwacji to usuną... Do tego zablokowane i nie zaliczone jest zadanie "Więcej włości", chociaż wyspa dawno już wyzwolona (a mój obecny poziom 36), co powoduje , że nie jest zaliczony cały pakiet "Wyzwól swoje włości". W rezultacie od wielu miesięcy pozbawiony jestem należnych nagród, m.in. przygody "Okradać bogatych" oraz dwóch "ulepszonych zaciągów". Wleczenie się tej sytuacji miesiącami, bez jakiegokolwiek konkretnego terminu naprawy, nie jest uczciwe (a wręcz lekceważące) wobec graczy...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów