Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Problem z Płatnością - dzisiejsza promocja

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jedyny komentarz udzielą Ci jak napiszesz do nich ticket, na forum o takich rzeczach nikt z BB nie zabierze głosu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W takim wypadku ticket trzeba by wysłać raczej do firmy obsługującej płatności. Jeżeli do banku nic nawet nie doszło, to raczej wina jest po ich stronie. Zdarzały mi się już takie sytuacje, tylko w przypadku przelewów z konta. Płatność zawisła i dopiero następnego dnia poszła. W przypadku karty prawdopodobnie idzie to trochę inną drogą i system się zwiesił przed obciążeniem karty.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie kupujcie kleju nie bedzie problemu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Stela302 Zobacz posta
    kupiłam dzisiaj klejnoty SMS-em i kasę mi pobrało a kodu nie dostałam i nie mogę odebrać klejnotów, czy można to jakoś naprawić ? jestem w Polsce
    Mam ten sam problem.
    Mejl do supportu allopass wysłany jeszcze we wtorek, post z formularza supportu BB wczoraj.
    Na tę chwilę bez odzewu.
    Wypada chyba wysłać choćby informację typu: "Twoje zgłoszenie zostało przyjęte pod numerem 123456778890"
    JAJA!!

EDIT 17 V
    BlueByte rozwiązało mój problem, wprawdzie po dwukrotnym wysłaniu zgłoszenia, ale jednak.
    OK, dziękuje.
    Ostatnio edytowane przez grubyilysy ; 17.05.2013 o 14:07

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów