Potwierdzam, można kupować.
Potwierdzam, można kupować.
No niestety, u mnie dalej płatność kartą nie działa...
Ale w końcu udało się to zrobić poprzez Przelewy24![]()
Ostatnio edytowane przez Rezonne ; 15.05.2013 o 09:57
A mi znów pay pal zabrał kasę po czym wyskoczył komunikat że moją płatność odrzuciło wielkie brawo dla ubi za organizację...
Mi udało się w dniu dzisiejszym przez PayPal. W dniu wczorajszym z karty mi ściągnęło ale klejnotów nie ma. Pisałem do suportu ale zero odpowiedzi na chwilę obecną.
Ja płaciłem sms. Kasę wczoraj połknęło a klejnotów brak. Totalna lipa. Trzeba będzie podjąć kroki prawne i zgłosić oszustwo i wyłudzenie kasy
Ostatnio edytowane przez kefas69 ; 15.05.2013 o 13:43
Z FB po cichu zniknął post o promocji, o problemach z płatnościami ani słowa. Niby kasa zaoszczędzona, no ale tak to się drodzy Państwo nie robi.
Nie po cichu, tylko po prostu promocja się skończyła, więc i wiadomość zniknęła (i z FB i z głównej). I tak była przedłużona, bo pierwotnie miała się kończyć bodajże wczoraj o 23:00. A podobny wątek zapewne pojawi się przy okazji kolejnej promocji. Ciekawe tylko w jakim stopniu wina leży po stronie BB, a w jakim po stronie serwisów zewnętrznych obsługujących te płatności.
Sms puszczałem wczoraj około 11 rano więc promocja trwała. A kasa poszła....
Taki skrót myślowy, chodziło mi o to, że post zniknął bez słowa na temat problemów z płatnościami.
Problemy na pewno nie leżały po stronie banków, bank nie otrzymywał nawet informacji o próbie wykorzystania środków z karty (z którą wszystko jest w porządku). Nie leżał też raczej po stronie BB, a samej usługi Uplay. Po czyjejkolwiek stronie by nie leżał, jakiś komentarz ze strony BB byłby wskazany, ot dla przyzwoitości. No nic, szkoda (na szczęście).
Ostatnio edytowane przez Larxand ; 15.05.2013 o 14:39