Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Problem z Płatnością - dzisiejsza promocja

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Potwierdzam, można kupować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No niestety, u mnie dalej płatność kartą nie działa...
    Ale w końcu udało się to zrobić poprzez Przelewy24
    Ostatnio edytowane przez Rezonne ; 15.05.2013 o 09:57

Początkujący Osadnik Awatar Normandia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A mi znów pay pal zabrał kasę po czym wyskoczył komunikat że moją płatność odrzuciło wielkie brawo dla ubi za organizację...

g0nz0r
    Mi udało się w dniu dzisiejszym przez PayPal. W dniu wczorajszym z karty mi ściągnęło ale klejnotów nie ma. Pisałem do suportu ale zero odpowiedzi na chwilę obecną.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja płaciłem sms. Kasę wczoraj połknęło a klejnotów brak. Totalna lipa. Trzeba będzie podjąć kroki prawne i zgłosić oszustwo i wyłudzenie kasy
    Ostatnio edytowane przez kefas69 ; 15.05.2013 o 13:43

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z FB po cichu zniknął post o promocji, o problemach z płatnościami ani słowa. Niby kasa zaoszczędzona, no ale tak to się drodzy Państwo nie robi.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie po cichu, tylko po prostu promocja się skończyła, więc i wiadomość zniknęła (i z FB i z głównej). I tak była przedłużona, bo pierwotnie miała się kończyć bodajże wczoraj o 23:00. A podobny wątek zapewne pojawi się przy okazji kolejnej promocji. Ciekawe tylko w jakim stopniu wina leży po stronie BB, a w jakim po stronie serwisów zewnętrznych obsługujących te płatności.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    Z FB po cichu zniknął post o promocji, o problemach z płatnościami ani słowa. Niby kasa zaoszczędzona, no ale tak to się drodzy Państwo nie robi.
    Może dlatego zniknął, że promocja się skończyła? A problemy z płatnościami mogą być równie dobrze niezależne od BB, tylko od pośredników.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Sms puszczałem wczoraj około 11 rano więc promocja trwała. A kasa poszła....

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Taki skrót myślowy, chodziło mi o to, że post zniknął bez słowa na temat problemów z płatnościami.
    Problemy na pewno nie leżały po stronie banków, bank nie otrzymywał nawet informacji o próbie wykorzystania środków z karty (z którą wszystko jest w porządku). Nie leżał też raczej po stronie BB, a samej usługi Uplay. Po czyjejkolwiek stronie by nie leżał, jakiś komentarz ze strony BB byłby wskazany, ot dla przyzwoitości. No nic, szkoda (na szczęście).
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 15.05.2013 o 14:39

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów