Strona 18 z 29 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 285

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tez mam ten problem ;;(((
    Wstalem specjalnie w nocy by zatrzymac DROGA kop.złota a tu rybka.Nie da sie ;(
    Padła i trzeba znow poswiecic srodki na odbudowe..a moze by oddali nalezna surke )

Watpie..co Wy na to ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" zostały poprawione. 4 miesiące pisania maili poskutkowały. Tutaj +. Zobaczymy na co to zmienili

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    wiem a odnosnie logowania to tez juz jest napisane ze zwiekszyli ilosc klejnotow cotygodniowych z 45 do 100 i jakies tam 2zadania naprawili ciekawe kiedy wyplaca klejnoty zalegle za zdobyte levele

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez OneWayToTake Zobacz posta
    I w tym momencie wykonałeś klasyczny spam, gratuluję;D
    Teraz to Ty wykonałeś klasyczny spam, bo on poinformował nas, że coś się zmieniło

Cytat Zamieszczone przez tajwan02 Zobacz posta
    wiem a odnosnie logowania to tez juz jest napisane ze zwiekszyli ilosc klejnotow coygodniowych z 45 do 100 i jakies tam 2zadania naprawili ciekawe kiedy wyplaca klejnoty zalegle za zdobyte levele
    Jest tam napisane, że została zwrócona różnica, więc pewnie dostaniesz, tylko musisz się zalogować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez tajwan02 Zobacz posta
    wiem a odnosnie logowania to tez juz jest napisane ze zwiekszyli ilosc klejnotow cotygodniowych z 45 do 100 i jakies tam 2zadania naprawili ciekawe kiedy wyplaca klejnoty zalegle za zdobyte levele
    Już otrzymali...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    to zamiast w nocy konserwować to balowali i do pracy wzięli się rano

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie, gdyż pisanie posta po poście jest spamem, a tak napisał, ja zwróciłem na to uwagę, więc spam zostaje po jego stronie:P Hah, nie ma to jak poranne rozkminy przy problemach technicznych;p

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez bogu007 Zobacz posta
    Teraz to Ty wykonałeś klasyczny spam, bo on poinformował nas, że coś się zmieniło

Jest tam napisane, że została zwrócona różnica, więc pewnie dostaniesz, tylko musisz się zalogować.
    no to pieknie nie doczytalem ze roznica zostanie zwrocona moze styknie na 10 patentow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Tskrang Zobacz posta
    Padła i trzeba znow poswiecic srodki na odbudowe..a moze by oddali nalezna surke )

Watpie..co Wy na to ??
    kolego, jak byk pisało na głównej, że jest konserwacja i serwer będzie wyłączony około 1:00, więc do kogo masz pretensje?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Tskrang Zobacz posta

Watpie..co Wy na to ??

zrób sobie przypomnienie w środę mniej więcej takie "pamiętaj jutro konserwacja wiec wyłącz tą kopalnie być znów nie musiał jej budować pozdrawiam twój rozum"

Strona 18 z 29 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów