Oj widzę cisze chyba gra wskoczyła,klejnociki wpłyneły i siedzicie u kupca hihihih![]()
Oj widzę cisze chyba gra wskoczyła,klejnociki wpłyneły i siedzicie u kupca hihihih![]()
nic z tego cały czas wywala
połączenie z serwerem zostało zerwane i tak non stop
Ostatnio edytowane przez toonami2 ; 06.06.2013 o 08:01
spokojnie jak na wojnie,pisze jasno i wyraznie na stronie logowania ze powiadomia ,dadzą znac jak juz bedzie mozna wejsc na gre ,nie panikujcie
dzis chyba nie zagramy, serwery padly
Z tego co widze to skrypty są wgrane,serwer po prostu nie potrafi "wstać" Byc moze troche zapóźnili i zbyt duza liczba osób "naparza". Odpuscie troche, nie sprawdzajcie co 2 min czy juz jest :P - to szybciej bedzie
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
no nic poczekam do 8:30 jak nie zatrybi to ide podrzemac przed pracą zaglądne kolo 11-12 hehe a teraz czas do kawusi na delicjejak ktoś chce to poczestuje
jagodowe
Ostatnio edytowane przez tajwan02 ; 06.06.2013 o 08:08
Ja również nie mogę się zalogować co się dzieje?
Odrobić, odrobię, bo to przecież tylko graAle jeśli ktoś się do czegoś zobowiązuje, to się tego trzyma. Ja rozumiem, że każdemu coś może nie pójść, ale to za często się zdarza ostatnimi czasy, a przecież tam siedzą wielcy profesjonaliści.. Testowali to miliony razy, a akurat tym razem nie wyszło
Ha ha ^^