No to jeden watek juz zamkneliJa bym jeszcze forum wylaczyl
![]()
No to jeden watek juz zamkneliJa bym jeszcze forum wylaczyl
![]()
Śmieszne jest to zamykanie wątków. Bo co? Ludzie już nie mogą porozmawiać?
buhahahahaha nie radzą sobie z grą to zamykają ludziom usta... najprościej zamknąć wątek :-) nie daj Bóg jeszcze się inni dowiedzą ile ta gra jest warta...
no kurde - na tamtym wątku było tak fajnie - tyle śmiechu - zamknęli buzie wszystkim - jakim prawem ?
Tak - nie wolno krytykować BB - za to jest Ban i zamykanie tematów (o ostrzeżeniach i punktach karnych nie wspominając).
To jest taki typ demokracji "białoruski"![]()
a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie mozna połączyć z serwerem"??
No dalej jest konserwa...
a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie można połączyć z serwere...co jest((((
Kiedyś sam byłem modem na kilku forach i wciąż nie rozumiem sensu zamykania topików. Tyle, że to raczej nie wymysł modów. Jedno z moich forów było prowadzone przez firmę a nie zwykłych ludzi i na nim mieliśmy ścisłe wytyczne odnośnie zamykania tematów, które pewnie wymyślił jakiś niewydarzony manager nudząc się w pracy. Podobno budzenie nieaktywnych od miesięcy tematów - co osobiście bardzo lubiłem robić i ożywiało to forum - "zaburzało strukturę forum" (cyt.)
A odnośnie przedłużonej konserwacji to nie narzekajcie już tyle, bo dziś bardzo fajnie informują co się dzieje, a jak narzekań będzie tyle samo co zawsze, to następnym razem nikt nie będzie miał do tego motywacji. Ja tam wczoraj zapauzowałem rozbudowane kopalnie żeby nie przepadły, przygodę zacznę spokojnie dziś wieczorem (nigdy nie zaczynam tak, by kończyły się w czwartek), a produkcję stale reguluję tak, żebym mógł spokojnie wyjechać na cały weekend i po powrocie magazyny nie świeciły pustkami.
@doberman74 Masz napisane na http://www.thesettlersonline.pl/pl/s...C5%82%C3%B3wna