Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 285

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No to jeden watek juz zamkneli Ja bym jeszcze forum wylaczyl

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Śmieszne jest to zamykanie wątków. Bo co? Ludzie już nie mogą porozmawiać?

nuka71
    buhahahahaha nie radzą sobie z grą to zamykają ludziom usta... najprościej zamknąć wątek :-) nie daj Bóg jeszcze się inni dowiedzą ile ta gra jest warta...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no kurde - na tamtym wątku było tak fajnie - tyle śmiechu - zamknęli buzie wszystkim - jakim prawem ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak - nie wolno krytykować BB - za to jest Ban i zamykanie tematów (o ostrzeżeniach i punktach karnych nie wspominając).

To jest taki typ demokracji "białoruski"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie mozna połączyć z serwerem"??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No dalej jest konserwa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a wiecie, może dlaczego wyskakuje mi "nie można połączyć z serwere...co jest ((((

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kiedyś sam byłem modem na kilku forach i wciąż nie rozumiem sensu zamykania topików. Tyle, że to raczej nie wymysł modów. Jedno z moich forów było prowadzone przez firmę a nie zwykłych ludzi i na nim mieliśmy ścisłe wytyczne odnośnie zamykania tematów, które pewnie wymyślił jakiś niewydarzony manager nudząc się w pracy. Podobno budzenie nieaktywnych od miesięcy tematów - co osobiście bardzo lubiłem robić i ożywiało to forum - "zaburzało strukturę forum" (cyt.)
    A odnośnie przedłużonej konserwacji to nie narzekajcie już tyle, bo dziś bardzo fajnie informują co się dzieje, a jak narzekań będzie tyle samo co zawsze, to następnym razem nikt nie będzie miał do tego motywacji. Ja tam wczoraj zapauzowałem rozbudowane kopalnie żeby nie przepadły, przygodę zacznę spokojnie dziś wieczorem (nigdy nie zaczynam tak, by kończyły się w czwartek), a produkcję stale reguluję tak, żebym mógł spokojnie wyjechać na cały weekend i po powrocie magazyny nie świeciły pustkami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów