Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: zaginione wojsko.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

zaginione wojsko.

Po powrocie z przygody na wyspe zginęła mi cześć wojska

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli mówisz o części nie przydzielonej do generała, to popatrz w gwieździe, powinni być. Powrót takiego wojska trwa około 1,5 godziny.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    generał wrócił ale bez wojska,po drodze chyba wyparowało

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli na przygodzie było wojsko nie przydzielone do generała, to wraca samo i trwa to dłużej. Tak jak napisałem wcześniej, sprawdź w gwieździe czy nie masz dodatkowej ikonki na zakładce specjaliści z wojskiem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    w gwieżdzie jest generał ale miałam 150 Ż a zostało 21

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ok, czyli puściłaś atak 150 żołnierzy i zostało 21. W takim razie wygląda że po prostu reszta zginęła za ojczyznę. Nie napisałaś jaka to była przygoda, ani jaki obóz atakowałaś więc ciężko stwierdzić. Korzystałaś z poradnika, czy po prostu wziąłaś co miałaś na przygodę i po prostu puściłaś najsilniejsze jednostki?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    robie przygode wyspa piratów wg poradnka.Potrzebny był tylko jeden żołnierz.Reszta została u 2 generała,wiec nie ma możliwosci aby zgineli.odesłałam go na wyspe po rekrutów i po przybyciu z 154 Ż zostało 21

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ze znikającym wojskiem się jeszcze nie spotkałem (a trochę przygód się już zrobiło ), zawsze to był mój błąd, więc podejrzewam że tak samo jest u Ciebie. Jeżeli masz jeszcze wiadomości z ataków, to przejrzyj je i sprawdz czy gdzieś nie padli jednak (jakaś pomyłka w obsadzie na inny obóz, lub nie zatwierdziłaś zmiany wojska). A może też jest to wojsko w dalszym ciągu na przygodzie (podejrzewam, że już sprawdziłaś ale... ). Jest jeszcze opcja, że wysłałaś innego generała niż planowałaś, więc wojsko jest na innym. A jeżeli jesteś pewna że nie zginęli, ale nigdzie ich nie ma, to pozostaje pisać na support.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dziękuję ci ,wszystko dokładnie sprawdziłam.Znalazło się wojsko! Nie wiem o co chodzi bo po powrocie na wyspe w celu uzupełnienia barak było tych żołnierzy,zaczełam nawet szkolić nowych.Natomiast jak wysłałam gienka na przygode ,po dotarciu okazało się,ze zołnierze sa.Dlaczego nie było ich widać u mnie na wyspie?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jeżeli po przejściu przygody ,żołnierzy nie przypisałaś do generała to wracają oni osobno jako posiłki widać ich powrót w gwieździe trwa to 1,5 godziny,zawsze możesz sprawdzić liczebność armii najeżdżając kursorem na okienko ludności(ten pasek na górze ekranu pokazujący wolnych osadników i patenty)

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów