Po powrocie z przygody na wyspe zginęła mi cześć wojska
Po powrocie z przygody na wyspe zginęła mi cześć wojska
Jeżeli mówisz o części nie przydzielonej do generała, to popatrz w gwieździe, powinni być. Powrót takiego wojska trwa około 1,5 godziny.
generał wrócił ale bez wojska,po drodze chyba wyparowało
Jeżeli na przygodzie było wojsko nie przydzielone do generała, to wraca samo i trwa to dłużej. Tak jak napisałem wcześniej, sprawdź w gwieździe czy nie masz dodatkowej ikonki na zakładce specjaliści z wojskiem.
w gwieżdzie jest generał ale miałam 150 Ż a zostało 21
Ok, czyli puściłaś atak 150 żołnierzy i zostało 21. W takim razie wygląda że po prostu reszta zginęła za ojczyznę. Nie napisałaś jaka to była przygoda, ani jaki obóz atakowałaś więc ciężko stwierdzić. Korzystałaś z poradnika, czy po prostu wziąłaś co miałaś na przygodę i po prostu puściłaś najsilniejsze jednostki?
robie przygode wyspa piratów wg poradnka.Potrzebny był tylko jeden żołnierz.Reszta została u 2 generała,wiec nie ma możliwosci aby zgineli.odesłałam go na wyspe po rekrutów i po przybyciu z 154 Ż zostało 21
Ze znikającym wojskiem się jeszcze nie spotkałem (a trochę przygód się już zrobiło ), zawsze to był mój błąd, więc podejrzewam że tak samo jest u Ciebie. Jeżeli masz jeszcze wiadomości z ataków, to przejrzyj je i sprawdz czy gdzieś nie padli jednak (jakaś pomyłka w obsadzie na inny obóz, lub nie zatwierdziłaś zmiany wojska). A może też jest to wojsko w dalszym ciągu na przygodzie (podejrzewam, że już sprawdziłaś ale... ). Jest jeszcze opcja, że wysłałaś innego generała niż planowałaś, więc wojsko jest na innym. A jeżeli jesteś pewna że nie zginęli, ale nigdzie ich nie ma, to pozostaje pisać na support.
dziękuję ci ,wszystko dokładnie sprawdziłam.Znalazło się wojsko! Nie wiem o co chodzi bo po powrocie na wyspe w celu uzupełnienia barak było tych żołnierzy,zaczełam nawet szkolić nowych.Natomiast jak wysłałam gienka na przygode ,po dotarciu okazało się,ze zołnierze sa.Dlaczego nie było ich widać u mnie na wyspie?
Jeżeli po przejściu przygody ,żołnierzy nie przypisałaś do generała to wracają oni osobno jako posiłki widać ich powrót w gwieździe trwa to 1,5 godziny,zawsze możesz sprawdzić liczebność armii najeżdżając kursorem na okienko ludności(ten pasek na górze ekranu pokazujący wolnych osadników i patenty)