no po prostu u mnie to niema znaczenia tak jak napisalem czytaj ze zrozumieniem wystarczy ustawic wieksza rozdzielczosc ekranu o ile nie grasz na telefonie...
TAK
NIE
no po prostu u mnie to niema znaczenia tak jak napisalem czytaj ze zrozumieniem wystarczy ustawic wieksza rozdzielczosc ekranu o ile nie grasz na telefonie...
jezeli ktos ci daje premie, sam sobie dasz premie, wrzucisz z gwiazdy surowce, wyslesz geologow, czy zrobisz cokolwiek na wieksza skale, to ta chwila nie jest taka krotka. potrzeba sporo czasu, az wszystkie okienka poznikaja a wstrzelic sie miedzy jedno a drugie po prostu sie nie da.przeciez to nie jest zaden problem czekasz chwilke i wtedy sobie mozesz najechac i sprawdzic stan wojska...
jesli chodzi o mnie niemam takiego problemu moje informacje nie zaslaniaja mi paska
piszesz ze wystarczy zmienic rozdzielczosc? no prosze cie
Jestem za, choć dla mnie też to nie jest problem bo dłuższe nasiadówy przy grze (czyli te 2-3h wieczorkiem) odbywają się w moim przypadku na 22" panoramie full HD. Ale rozumiem tych, którzy nie mają takich warunków bo zdarzyło mi się też grać na lapku 14" a wtedy komfort znacznie spada (na 10" skorzystanie z pewnych funkcji gry wręcz graniczy z cudem), a jak ktoś ma jako takie pojęcie o wyświetlaczach wie, że zmiana rozdzielczości nie zawsze jest możliwa (w przypadku LCD/LED to ta najwyższa jest z reguły optymalna). U niektórych wyczuwam klasyczne polactwo - ważne że mi jest dobrze, a inni mnie nie obchodzą, nawet lepiej jak mają gorzej. Ech...bez komentarza...
ktoś ma problem z okienkami bo zasłaniają, inny z małymi literkami na zakładkach,
okienka to kwestia ustawienia rozdzielczości, która u mnie akurat nie wchodzi w rachubę,
być może BB z czasem pomyśli o graczach, którzy grają w rozdzielczości 1920x1060