Zobacz wyniki ankiety: czy jestes za obnizeniem pozycji okienka informacyjnego?

Głosujących
49. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

42 85.71%
  • NIE

7 14.29%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: okienko informacyjne - za wysoko

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no po prostu u mnie to niema znaczenia tak jak napisalem czytaj ze zrozumieniem wystarczy ustawic wieksza rozdzielczosc ekranu o ile nie grasz na telefonie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    przeciez to nie jest zaden problem czekasz chwilke i wtedy sobie mozesz najechac i sprawdzic stan wojska...
    jesli chodzi o mnie niemam takiego problemu moje informacje nie zaslaniaja mi paska
    jezeli ktos ci daje premie, sam sobie dasz premie, wrzucisz z gwiazdy surowce, wyslesz geologow, czy zrobisz cokolwiek na wieksza skale, to ta chwila nie jest taka krotka. potrzeba sporo czasu, az wszystkie okienka poznikaja a wstrzelic sie miedzy jedno a drugie po prostu sie nie da.

piszesz ze wystarczy zmienic rozdzielczosc? no prosze cie

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem za, choć dla mnie też to nie jest problem bo dłuższe nasiadówy przy grze (czyli te 2-3h wieczorkiem ) odbywają się w moim przypadku na 22" panoramie full HD. Ale rozumiem tych, którzy nie mają takich warunków bo zdarzyło mi się też grać na lapku 14" a wtedy komfort znacznie spada (na 10" skorzystanie z pewnych funkcji gry wręcz graniczy z cudem), a jak ktoś ma jako takie pojęcie o wyświetlaczach wie, że zmiana rozdzielczości nie zawsze jest możliwa (w przypadku LCD/LED to ta najwyższa jest z reguły optymalna). U niektórych wyczuwam klasyczne polactwo - ważne że mi jest dobrze, a inni mnie nie obchodzą, nawet lepiej jak mają gorzej. Ech...bez komentarza...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ktoś ma problem z okienkami bo zasłaniają, inny z małymi literkami na zakładkach,
    okienka to kwestia ustawienia rozdzielczości, która u mnie akurat nie wchodzi w rachubę,
    być może BB z czasem pomyśli o graczach, którzy grają w rozdzielczości 1920x1060

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów