Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Niedziałają zadania Gildii

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    orszi: czytamy i przekazujemy, ale niektórych rzeczy nie można zrobić bez poprawienia przyczyny (naprawiać trzeba przyczynę a nie objawy), jeśli odpowiednie osoby miałyby ręcznie kombinować żeby coś naprawić 1 gildii, to poświęcony czas lepiej poświęcić na przygotowanie stałego lub automatycznego rozwiązania żeby zapobiegać takim przypadkom w przyszłości.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik Awatar orszi
    Serwer
    Złota Góra
    dzięki bardzo za odpowiedź ...tylko, że ja osobiście jestem niecierpliwa i troszkę mnie denerwuje jak się czymś przejmuję a nikt mi nie odpowiada. teraz przynajmniej mam co napisać sojusznikom...a tak?? to tylko mnie zawalają pytaniami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Serwer Kolonia, brak zadań od 3 tygodni, brak reakcji ze strony supportu
    Ostatnio edytowane przez MAYDAY33 ; 06.05.2013 o 13:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Usuniecie wszystkich członków gildii i i zaproszenie ich z powrotem nic nie daje. Jak zadań nie było tak nie ma...

tata68468
    potwierdzam ,support dalej milczy ... bez komentarza

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Gildia Bogowie Olimpu!, 24 członków, serwer Czarci Gaj, brak zadań gildyjnych od około miesiąca.... :/ To już nie pierwszy raz gdy nie mamy zadań gildyjnych...

Początkujący Osadnik Awatar orszi
    Serwer
    Złota Góra
    to naprawdę zaczyna być denerwujące... dalej nie ma ani jednej normalnej odpowiedzi...:/czy dzieje się tu coś oprócz Naszego narzekania ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam. Mamy problem z zadaniami gildii. Otóż część osób nie ma aktualnego zadania wyświetlonego do zrobienia. Mają zadanie oczekujące, ale nie mają obecnego. Spotkaliście się już z takim problemem? Wiecie, jak go rozwiązać?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tak mieliśmy taki problem a dodatkowo wtedy nie dało się skasować zadania robiliśmy 3 dni i część osób musiała na chwilę opuścić gildię. Jutro wam problem się rozwiąże bo zresetują zadania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam, i problem się znowu pojawił... Brak nowych zadań gidii [SRnR] serwer złota góra. A miało być tak pięknie :/

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów