to po co sprzedawać jak kazdy sobie bedzie otwierał albo wysyłał skrzynie na swoje multikonto bez sensu najlepszym rozwiązaniem Zabronić sprzedaży dropów
albo kupujesz twój problem nikt tobie nie każe kupować dropów .
tak
nie
to po co sprzedawać jak kazdy sobie bedzie otwierał albo wysyłał skrzynie na swoje multikonto bez sensu najlepszym rozwiązaniem Zabronić sprzedaży dropów
albo kupujesz twój problem nikt tobie nie każe kupować dropów .
dobrym rozwiazaniem sa nowe przygody, tylko i tak bedzie problem , ze jesli 1 nie ukonczy traca wszyscy. lepsze bylo by 1 drop za swoja czesc + bonus jesli ukoncza wszyscy. Ja dopiero niedawno zostalam pierwszy raz oszukana , ale troche z wlasnej winy pozniewaz generalnie nie kupuje dropow od obcych. fakt że zmyliła mnie przynależność gidyjna oszusta. Niestety nie ma jak w realu systemu który wyeliminuje oszustow i troche za łatwo zdobywa sie pierwsze lvl-e co powoduje ze oszust zaklada nowe konto w max kilka dni.
To jest jedyne sensowne rozwiązanie, na reszte mówię: NIE!! handel dropami to wymysł graczy, choć czasami przydatny, ja dropy tylko wymieniam ostatnio, przydał by się teraz jeszcze jeden slot i 4ty jak wejdą kooperacyjne (1: mój krawiec/coś do gildyjnego, 2:coś do gildyjnego/wymiana w 3 osobowej, 3:wymiana w 3 osobowej i 4: ostatni do kooperacyjnych)
Problem z wymianą rozwiązany. Wolał bym stracić 700r niż dać komuś się naciągnąć, a jakby taka sytuacja się zdarzyła, podał bym nick do innych zaprzyjaźnionych gildii i z głowy
Niektórzy tak bardzo kochają narzekać, że wypadałoby ich witać słowami: dzień dobry, co u ciebie złego
2 sloty w zupełności wystarczą, żeby nie nadużywać. Co do oszustw, to jest wasz problem, sami się na to narażacie sprzedając dropa który do tego nie służy.
nie wiem czy to by zdalo egzaminmysle czy jest taka mozliwosc dla programistow aby zrobic cos na zasadzie gwiazdek u danego gracza a dokladnie tak jak jest na allegro lub w tym stylu : ocena sprzedajacego
kazdy szanujacy sie gracz kupujacy dawal by dana gwiazdke powiedzmy w procentach za dropa osobie od ktorej kupil.
lista danych graczy mogla by byc wyswietlana w zakladce wiadomosci z ktorej i tak nikt nie korzysta.
bylo by to napewno utrudnieniem dla oszustow,chyba ze sie myle
pozdro![]()