Pomysł fajny coś zamiast eventu piłkarskiego by się przydało, popieram
Jestem za!
A po co?
Niepotrzebne
Jestem przeciw
Pomysł fajny coś zamiast eventu piłkarskiego by się przydało, popieram
Pomysł fajny jestem za, ale mało prawdopodobne.
Po pierwsze co dwa lata jest duża impreza piłkarska, więc BB nie zrezygnuje z eventu MŚ/ME.
Po drugie event musi być międzynarodowy, taki który zrozumieją lub skojarzą ludzie z krajów w których gra sie w TSO.
Spodziewam się raczej czegoś na kształt Czterech Wiatrów, taki event zastępczy.
Uważam, że pomysł jest rewelacyjny. Wspaniale pasuje do klimatu gry, jest atrakcyjny, zachęcający do zabawy, a co najważniejsze, może nadać Settlersom charakter nieco bardziej swojski dla nas. Ponadto motywuje do studiowania rodzimej kultury zakorzenionej w takich właśnie prastarych obrzędach. Liczę na to, że specjaliści od marketingu poważnie potraktują tę propozycję i zechcą ją wykorzystać
Natomiast w kwestii rozwiązań dla samego eventu, należy pomyśleć o nowej przygodzie. Jak sugeruje Amroth, nie powinna ona polegać jedynie na znalezieniu kwiatu paproci, bo to nudne, już było i nie dodaje punktów doświadczeniaNagrodą za ukończenie przygody mogą być łąki, z których zbierałoby się kwiaty. Z kolei z odpowiedniej ilości kwiatów plotłoby się wianki w magazynie prowiantu. Wianki byłyby premią dla budynków, oczywiście o wiele lepszą od koszy
Poza tym kwiaty stałyby się walutą umożliwiającą zakup kolejnego bohatera, budynku, czy też eventowych upiększaczy wyspy. Nic odkrywczego nie wymyśliłam, ponieważ na zbyt innowacyjne pomysły nie będzie zapewne technicznych narzędzi wykonawczych
Jednocześnie sądzę, że nasze sugestie mają jedynie zainspirować twórców gry do podjęcia dalszych działań, zaprojektowania i wprowadzenia rozwiązań dotyczących eventu, które (to już sami wiedzą najlepiej) są wykonalne.
Na koniec pragnę wyraźnie podkreślić, że pomysł popieram. Wianki to świetny motyw dla letniego eventu... Taki nasz![]()
Wigga76 brawo!
Piortu 70 -- TY wiesz wszystko ,, szacun
![]()
Każdy event to okazja do zabawy.Bo wojo się wolno robi jak się ma mało łóżeczek,a zawsze coś wpadnie na wyspę nowego.