Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym pomyśle?

Głosujących
10. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za!

5 50.00%
  • Jestem przeciw!

0 0%
  • Jestem za, a nawet przeciw

1 10.00%
  • Nie mam zdania

0 0%
  • Przydało by się, ale po co?

0 0%
  • Marzę o tym

4 40.00%
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Statek:)

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra

Statek:)

Cześć!!! Nie wiem czy już ktoś wpadł na ten pomysł, ale tak sobie myślę - pewnie prymitywnie:P - że można stawiać
    rezydencje na wodzie, a gdyby tak powstał taki obiekt jak statek np. taki jaki znajduje się w przygodzie m.in "Wyspa Piratów"
    i łowił by ryby bez konieczności uzupełniania łowisk?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    E tam, wystarczy jako dekoracja.

Po za tym nie masz ankiety.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Albo: statek byłby jednostką transportową.
    Służyłby do przerzucania dużej ilości wojska, np 2000 jednostek, na wyspę przygodową.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Przeczytaj samą końcówkę mego wątku o drogach /wypowiedź Pana moderatora/.
    A zrozumiesz że, to zbyteczne kruszenie kopii, /czy jak kto woli ,bicie głową w mur/.
    Ostatnio edytowane przez dominik200613 ; 19.04.2013 o 20:45 Powód: literówka

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Yyyy, proponowałem to zanim Twoi rodzice rozmyślali czy chcą mieć dziecko. Jestem oczywiście, automatycznie na tak.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Proszę dodać ankietę.

dominik200613: możliwe, że źle przeczytałeś bo nie napisałem że propozycje są odrzucane, tylko ze pomysł musi zyskać poparcie graczy żeby wgl rozważać go jako poważną propozycję.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mod_Zakrecony

Przeczytałem ze zrozumieniem, /napisałem tylko że, jako dorosły facet, zbyt dobrze znam życie, aby wierzyć w cuda/.
    Ostatnio edytowane przez dominik200613 ; 20.04.2013 o 05:18 Powód: literówka

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    taki statek potrzebowal by jeszcze portu aby mogl gdzie rybki rozladowac ale jak najbardziej jestem za na statek ktory lowi rybki bez potrzebnych zloz i jeszcze fajnie bylo by a zeby taki wlasnie oto stateczek nie plywal by tylko tam i z powrotem a zeby mogl plywac po calych wodach dostepnych do naszej wyspy

ps. przydala by sie ankieta

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dla mnie bardzo dobry pomysł, myślę, że gdyby taki statek łowił ryby to i tak trzeba by zyżyć do niego pozwolenie budowlane, a poza tym pokarm dla ryb robi się łatwo i szybko, dla mnie to taki statek jak ktoś tu powiedział mógłby powstać ale do przewożenia dużych oddziałów wojska na mapkę przygody

Po drugie taka wersja z przewożeniem wojska była by w miarę realistyczna, bo jak standardowa mapka i mapki przygód są otoczone wodami, czyli nie ma "tam" jak dopłynąć, jak tylko statkiem.
    Ostatnio edytowane przez Dawid_PL ; 21.04.2013 o 14:30

Uprawnienia umieszczania postów