Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problemy z emailem.

Początkujący Osadnik Awatar Herbanos
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problemy z emailem.

Witam, mój brat założył w końcu to konto, no ale podczas gdy chciał zweryfikować email wyskakikwały błędy, w koncu się udało jednak teraz gdy chce zmienić hasło, bo tamto zapomniał(nie wiem jakim cudem, mnie nie pytajcie...) to na stronie Ubisoftu, do której przenosi go link wiadomości email wyświetla mu taki błąd:

There was an error accessing the requested web page.
    Na forum tutaj, jak był zalogowany to pisać w żadnym temacie nie mógł, i też nie wiedział czemu a teraz sprawdzić nie może, bo hasła nie zna, ogólnie do kitu. Jak naprawić tego emaila, żeby link który w nim jest wysyłany działał?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No a jakim cudem chciałbyś żeby ten link działał? On jest przecież tylko po to, żeby zweryfikować e-mail. Potem wygasa. Jeżeli zapomniał hasło, to jest opcja przypominania pod okienkiem do wpisania hasła na stronie głównej. Powinien dostać na e-mail wiadomość z hasłem/linkiem do resetu hasła (nie wiem jak to jest tutaj, bo jakoś nie zdarzyło mi się korzystać).

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Istnieje też możliwość że nie aktywował konta, a błąd może wyskakiwać z powodu Złej domeny na której jest założony email. Jednym z przykładów jest wp.pl
    Z której aktywacja konta jest niemożliwa. Może nie u każdego, ale ja tak miałem. Po napisaniu do supportu powiedzieli mi aby przeniósł swoją pocztę na inną domenę. Z Gmail bez problemu mogłem aktywować konto.

Początkujący Osadnik Awatar Herbanos
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @Seba
    Link do zmiany hasła nie działa, wyskakuje Error, a konto jest aktywowane.
    Przecież ciemny(aż tak) nie jestem, by kazać mu zmieniać hasło z linka aktywacyjnego.

@Piotru
    Ja mam na wp.pl i działa bez problemu.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Herbanos Zobacz posta
    @Seba
    Link do zmiany hasła nie działa, wyskakuje Error, a konto jest aktywowane.
    Przecież ciemny(aż tak) nie jestem, by kazać mu zmieniać hasło z linka aktywacyjnego.
    Nie takie cuda już widziałem, a z Twojego posta wynikało, że używał cały czas tego samego linka W takim razie zostaje support, niech spróbuje napisać na adres e-mail ze strony głównej (wiadomość dotycząca zapomnianego adresu e-mail).

Początkujący Osadnik Awatar Brodynos
    Serwer
    Nowa Ziemia
    DZIAŁA

Brachol poradził bym zasosował się do rad Piotra i udało się.
    Dziękujęza pomoc.

Uprawnienia umieszczania postów