od rana problem z logowaniem i ładowaniem gry do kiedy to będzie trwać?
od rana problem z logowaniem i ładowaniem gry do kiedy to będzie trwać?
nie wiadomo jak zwykle zresztą
teraz też nie można się zalogować, czy ktoś nad tym panuje ?????
czy jest tu ktoś ??
nie można zalogować sie do gry
wyskakuje komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane- odśwież"
i tak już pół godziny
może ktoś dać odpowiedź co sie dzieje ???
Proszę spokojnie poczekać do jutra, w godzinach nocnych uruchamiany jest skrypt który automatycznie naprawia ten błąd, jeśli ktoś jutru nadal nie będzie mógł się zalogować to proszę się wówczas skontaktować z supportem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Niestety skrypty nie podziałały tak jak wczoraj dojde do okienka "uruchamianie kolejki logowania " i koniec wyskakuje "Prosze odświeżyć połączenie" i na nowo .
Do supportu sypnąłem wczoraj już chyba 4 wiadomościami to może dziś już nie muszę , chyba wiedzą że jest problem, zresztą co tylko ja go mam czy jak ??
Tez błąd jest na złotej gorze gra ładuje sie do połowy i dalej nie idzie. wie ktoś może co się dzieje????
Po pierwsze powinieneś zacząć od tego co kolega Mariusz_pc napisał, czyli czyszczenie cache przeglądarki, nim stworzysz nowy wątek na forum. Nie raz miałem różne problemy z uruchomieniem gry i w 95% przypadków to pomaga. Po drugie, pisanie 4 zgłoszeń na jeden problem powoduje tylko to, że inni muszą czekać po 2 tygodnie na odpowiedz supportu, bo ktoś nie potrafił wyczyścić cache przeglądarki i śle zgłoszenia jedno za drugim. Bo jakbyś znał działanie supportu, to wiedziałbyś że Twoje zgłoszenia niekoniecznie trafią do tej samej osoby, która skojarzy je jako duplikaty, tylko najprawdopodobniej do różnych i te kilka osób straci czas na problem, który najprawdopodobniej możesz naprawić sam, poświęcając góra 2 minuty.
nic nie pomaga
dziś ponownie ten sam problem
czyszczenie ciasteczek zmiana przeglądarki - zmiana kompa i nic nadal nie pomaga ;-)
A czy ostatnim razem po nocy wróciło? Czy wykonywałeś wtedy i teraz tą sama czynność? Jeśli problem wystąpił w podobnych okolicznościach (np zakończenie przygody) to warto takie podejrzenie zgłosić do supportu, może pomóc przy ustaleniu przyczyny.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony