Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za dodaniem do gry budynków "Zagroda dla krów" oraz "Warsztat serowara&quo

Głosujących
35. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za

16 45.71%
  • Jestem przeciw

19 54.29%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nowe budynki produkcyjne

Xylos81

Nowe budynki produkcyjne

Witam.

Chciałbym przedstawić swoją propozycję na nowe budynki produkcyjne i dodatkowo na nową możliwość wytworzenia "bufa" w magazynie prowiantu.

Z budynków produkcyjnych proponuję "Zagrodę dla krów" oraz "Warsztat serowara". Krowy karmione były by ziarnem i wodą, jak konie, np. 3 miarki ziarna i 3 wody. A produkowały by jedną miarkę mleka, powiedzmy co 15 minut. Ono z kolei mogło by być przetwarzane przez serowara w ser - 7 miarek mleka w jedną miarkę sera co 25 minut. A od tego już prosta droga do kanapek z serem produkowanych w magazynie prowiantu. 6 części chleba i 6 sera na jedną kanapkę. Proponuję to ponieważ widziałem że można takowe kanapki kupić w sklepie ale jedynie za klejnoty. A one wspaniale podnoszą produkcję osadników w Domu władyki.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jesli tobie cos to pomoze ..... nikt zaawansowany w grze nie zawraca sobie glowy produkcja osadnikow z Wladyki....

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kanapka z serem to jedna z najmniej przydatnych premii. W ciągu 10 minut dostajesz raptem 6 osadników. Jeden atak na byle jakiej przygodzie i tracisz ich dużo więcej Jak chcesz sobie wspaniale podnieść produkcję osadników, to ulepszaj magazyn prowiantu i rób ich z chleba. A premia na magazyn prowiantu została dodana w czasie eventu wielkanocnego w postaci zajączka z czekolady. I ta premia ma jakiś sens bo działa nie 10 minut jak kanapka z serem, tylko 12 godzin.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ze względu na epokę w której umieszczona jest gra myślę, że pojawienie się ,,miarki mleka" jest jak najbardziej uzasadnione

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kapki z sera są lekko to ujmując zbyteczne.Tak jak napisał kolega zwolk.Przynajmniej w obecnej formie działania produkcja się nie opłaca raz-że strata patentów dwa-taniej z chleba osadników robić.

Uprawnienia umieszczania postów