chyba chodzi o to że jestem na niewłaściwym serwerze wie ktoś jak to zmienić???
chyba chodzi o to że jestem na niewłaściwym serwerze wie ktoś jak to zmienić???
moje konto tez zniknelo, wszystko stracilam, jestem od nowa na poziomie 1. mam nadzeje ze support mi pomoze.
Wszyscy macie racje to jest chore co zrobili.To logowanie przez e-maila,ja załozyłem fikcyjne konto na o2.teraz nie pamiętam jaki miałem nick i dupa nie moge sie zalogować.Zamiast nam graczom umilac życie to ubi- soft nam utrudnia.Wszystko było dobrze to nie trzeba coś spartolic bo za dobrze by było .Trzeba coś namieszać niech sie powk.....ą.Dobrze nam to zrobi.Sram na taka gre
Informacja o zmianie sposobu logowania była podana długo przed wprowadzeniem zmiany, podano również sposób sprawdzenia jaki się ma adres e-mail.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
czyli krótko mówiac jak nie pamietam adresu na kory była aktywacja to moge sie pocałowac w D
a czas ktory został poswiecony na gre i rozwój wioski poszedł na marne
nie bedziemy tu juz wspominac o prawdziwej kasie może nie duzej ale jednak wydanej
Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 13.04.2013 o 21:57
Jak widzę jesteś zalogowana, czyli jednak pamiętasz swój adres e-mail...
Jeśli jednak mimo to dalej go nie pamiętasz kliknij przycisk "Ustawienia" w prawym górnym rogu, a następnie po lewej wybierz opcję "Edytuj e-mail i hasło" - tam zobaczysz swój adres e-mail.
Adres e-mail można też zmienić po zalogowaniu - w opcjach profilu na stronie głównej, albo na wyżej wspomnianej stronie na forum.
Swoją drogą, jeśli ktoś nie pamięta swojego adresu e-mailowego to obarczanie innych odpowiedzialnością za ten fakt, jest nieco dziwne...
Jak już napisane powyżejjak ktoś nie może się zalogować to nie sprawdzi edycji Panie Mod_Zorro - żeby zobaczyć trzeba się zalogować a kolega powyżej napisał że stracił fikcyjne konto
czyli zmiana pomogła wyeliminować część multi
w kwestii wcześniejszej informacji o tym - fakt - ale niestety na stronie Ubi zmiana logowania nie była od 4 kwietnia - już 1 kwietnia (a może i wcześniej) nie można było sprawdzić tego maila poprzez podany przez BB_xaara sposób...
W grze weszło z opóźnienie i z zaskoczenia może dlatego te problemy - skoro zapowiada się zmianę od daty x to wprowadzenie jej bez słowa tydzień czy więcej później "z partyzanta" może zaskoczyć![]()
Z tego co widzę, mamy tu dwa problemy.
Pierwszy to skleroza niektórych graczy, którzy pozakładali konta mailowe "na szybkiego" wyłącznie na potrzeby rejestracji w grze po czym bez utrwalenia tego maila w pamięci długotrwałej wyczyścili sobie pamięć krótkotrwałą i stąd problemy. Gratuluję logicznego myślenia tym, którzy sugerują sprawdzenie maila poprzez opcję edycji profilu - wyjątkowo przydatna informacja dla tych, którzy nie mogą się zalogować do profilu bo nie pamiętają mailaAle zgodnie z informacją ze strony głównej, lekarstwem na sklerozę ma być mail do supportu, który odświeży pamięć.
Drugi to resetowanie konta i automatyczne zakładanie go od 1 levelu na zupełnie innym serwerze (z tego co widzę nie mówimy tu o przeskoczeniu do formularza rejestracji, tylko gra się normalnie odpala, tyle że od początku i na innym świecie). To wygląda na poważny problem techniczny i powinno być jak najszybciej sprawdzone przez BB.