Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [błąd] Wywołanie serwera nie powiodło się

Początkujący Osadnik Awatar Galart
    Serwer
    Kolonia

[błąd] Wywołanie serwera nie powiodło się

Od godz. 02:00 (12 kwietnia) nie mogę się dostać do gry.

- po logowaniu i ładowaniu ekranów, przy próbie wejścia ciągle wywala mi komunikat :

"Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połącznie"

ktoś ma podobny problem?

FinLeX22
    tak ja zmieniłem chasło i gra wystartowała od nowa z poziomu 36 mam poziom1. i wszystko skasowane. pisałem do saportu dzisiaj rano i dostałem tylko standardowe potwierdzenie zgłoszenia problemu i nic po za tym???

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    @FinLeX22 proponuje słownik zakupić a tak przy okazji problem pojawiał sie przy braku dłuższej aktywności a to,że zgłosiłeś to jeszcze musisz poczekać aż support przekaże sprawę do odpowiedniego działu

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie mozliwe zeby cofli ci z 36 do 1 ? to bylo polowie graczy albo wszystkim coflo ogolnie caly server a jak wdiac jestes jedymy moze logujesz sie na poczcie a masz tam inne konto inny server i miales tam utworzone tylko jedno konto.

FinLeX22
    nie, przy zmianie hasla przekierowalo mnie z mojego serwera nowa ziemia na serwer zlota gora. i gra wystartowala od nowa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mozliwe mozliwe. mnie tez wywalilo z mojego serwera kolonia na inny i z poziomu 37 na poziom 1. pare miesiecy poszlo na marne....

Uprawnienia umieszczania postów