Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Problem z odświeżaniem, rollback wyspy

Osadnik Awatar shaqoore
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z odświeżaniem, rollback wyspy

Od jakiegoś czasu dokucza mi dość uciążliwy błąd. Zaczynam stawiać jakieś budynki, widzę że mam w kolejce np. 3 budynki, po czym następuje jakieś "odświeżenie" wyspy i widzę stan sprzed budowy czyli nic się nie buduje. Więc znów stawiam od nowa te budynki i po kilku sekundach wskakuje mi ta stara kolejka (ta którą pierwotnie chciałem postawić) z odjętym czasem budowy, który upłynął - zwykle postawione już kilkanaście procent pierwszego budynku.
    Szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem na forum, jeśli jest to proszę o połączenie tematów.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Masz lagi, czasami mam podobnie jak net padnie, dodać do kolejki coś można i nawet się zbuduje, ale za chwilę słychać dzwoneczki i czas odświeżyć stronę, po relogu budynek mimo że został wybudowany to magicznie znika. Widocznie jak gra nie odbierze od serwera potwierdzenia czynności to ją cofa, a po chwili jak to potwierdzenie dochodzi to przywraca. Ale przynajmniej gra nie reaguje na chwilowy zanik neta.

Uprawnienia umieszczania postów