Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz ze nowy budynek byłby przydatny w grze?

Głosujących
48. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • bardzo przydatne

31 64.58%
  • nie wiem

1 2.08%
  • mało przydatne

16 33.33%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Pomysł na nowy budynek w grze.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez pikus76 Zobacz posta
    hejka-moze jakis magazyn-ktory by mogl wiecej surowcow pomiescic??!!
    U mnie ten budynek i tak by nie miał sensu, bo patentów i tak bym nie zwolnił kosztem tego, bo potrzebuje określoną ilość(magazynów) przy aktualny ułożeniu innych budynków

A co kartografa to pewnie byłby za klejnoty albo w evencie jakimś do zdobycia.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Świetny pomysł. Jestem za.
    Tu rozwiążesz problemy techniczne - http://forum.thesettlersonline.pl/th...zwi%C4%85zania
    Wejdź, jeśli chcesz znać rozwiązania banalnych problemów.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    I tak tego nie wprowadzą... Szybciej już wprowadzą jakąś fabrykę konserw która produkuje ryby bez złoża. To jest oczywiste że zaczną tworzyć te budynki które produkują podstawowe surowce, a nie jakieś które można kupić za kryształy.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mogli by dodać magazyn o pojemności takiej jak magazynu na 5lvl (ewentualnie trochę mniejszej), grafiki przecież są w grze "magazyny piratow" do spotkania na wyspie czy matczynej czy zakazanych

Mogły by sie pojawić w jakimś evencie z limitowana liczba a potem bez ograniczę u kupca, z tym że nie można by bylo zastąpić wszystkich magazynów gdyż tylko magazyny za pozwolenia mógł by zajmować włości, a te eventowe/klejnotowe nie, ale za to mógł by byc przesuwane jak kazdy inny budynek
    Ostatnio edytowane przez set2g ; 09.04.2013 o 19:03

Osadnik Awatar Saxza
    Serwer
    Złota Góra
    Lepiej byłoby jakby kartograf produkował z fragmentów map przygody. U kartografa można kupić wszystkie przygody za mapki ( w tym azyl ,ryczący itp ,dzięki czemu byłby jedynym źródłem pozysku) w odpowiedniej cenie ,natomiast u kupca zostałyby tylko za klejnoty ( tak jak prawie większość rzeczy:P). Sądzę ,iż podniosłoby znacząco cene mapek ze wzgledu na większy wybór przygód do kupienia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów