ja wydusiłem już na na wetka, fakt ciężko było, zapożyczyłem się ale brakuje mi na 3 domki na wodzie.... chętnie przyjmę parę jajeczek ;-)
ja wydusiłem już na na wetka, fakt ciężko było, zapożyczyłem się ale brakuje mi na 3 domki na wodzie.... chętnie przyjmę parę jajeczek ;-)
WitamA kto by nie chciał weterana?
Mam 32 lvl, wiadomo ciężko się robi przygody. Taki Gienek by się przydał. Za swoje uzbierane pisanki kupiłam rezydencje wodne, bo z góry wiedziałam, że nie będzie mnie stać na kupno weterana. Ale nie ukrywam, że bardzoooo chciałabym go mieć
Pozdrawiam
![]()
Lannister, jest to bardzo szlachetne z twej strony. Jak pisałeś na początku - dało się uzbierać na połowę - nie goniłem za białym królikiem - swoje pisanki przekazałem komuś, kto weterana ostatecznie dzięki nim zdobył. A tu taka okazja... Będzie to będzie - czyste Tao. Uradujesz serce każdego, komu tego weterana sprezentujesz, decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam. Lvl 34
ja poprosze mam 19 lvl i nie zalapalem sie na pisanki pozdrawiam
Wszyscy gromko wspominają jak to trudno powyżej 35lvl gra się bez weterana, a ja dopiero przy 45 uzbierałem na wetka. Dotarcie do 50'tki bez weterana też jest możliwe.
No fuck was given that day.
Gdybym mial weterana,
Gra byla by ciekawa
Nie robilbym wojska od rana,
Tylko walczylbym o prawa,
Tych ktorych bandyci pojmali,
Teraz by w morde dostali,
i granitu troche by oddali,
A bez silnego generala,
Moja armie głowa bedzie bolala,
I to juz koniec wierszyka,
Ja do pracy znikam,
Licze na generala,
I radosc z podbijania
Witam.
Fajnie było by dostać Weterana. Ja osobiście wykorzystywał bym go do robienia block'ów i szybszego zdobywania doświadczenia.
Nick: Bargor
Poziom: 33
Generał/weteran: 2/0
Pozdrawiam.
![]()
Bargor -- fajne![]()