Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nieaktywny Kupiec

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Nieaktywny Kupiec

Od kilku już dni w zakładce Kupiec mam nieaktywne wszystkie pola z wyjątkiem narzędzi. Myślałem, że to problem związany z jakąś aktualizacją systemu, ale widzę, że tylko u mnie się to musiało pojawić, bo brak na ten temat jakiejkolwiek wzmianki. W ogóle nie mogę używać klejnotów, bo próbowałem wykonać za nie zadanie, ale zadanie zniknęło tylko na czas logowania, by powrócić przy następnym.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Masz do wykonania zadanie: kup narzędzia za klejnoty. Za wykonanie zadania otrzymasz klejnoty i uaktywnią Ci się wszystkie pola
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    jak kupisz narzedzia za klejnoty, to dostaniesz zwrot kosztów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Heh, faktycznie. Nawet nie wiem skąd się wzięło nagle to zadanie. Trochę jednak kretyński pomysł, aby od razu wszystko blokować z tego powodu.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To czyta się o robi zadania, bez urazy ale kretyńskie to jedynie było twoje myślenie a nie pomysł na zadanie...
    Pomimo ze ja nie jestem najmądrzejszym człekiem to nie miałem problemu z tym zadaniem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zdaje się, że było to nazwane "kup w sklepie narzędzia". Popatrzyłem gdzieś na nie z raz, ale stwierdziłem, że zajmę się tym innym razem. Szybko o nim zapomniałem. Nawet nie przeszło mi przez myśl "kup za klejnoty" gdy je zobaczyłem, bo chyba nigdy nie było takich zadań.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    No i właśnie przeczytanie tego zadania zablokowało sklep (i uruchomiło kilka migających podpowiadaczy). Od razu podpowiadam, jest jeszcze jedno zadanie tego typu - na osadników. Oba zadania odpalają sie, gdy zasoby narzędzi / osadników spadną po raz pierwszy do 0 (lub w jego okolice). Zadania są dostępne dla każdego, ale tylko 1 raz. Ach i jeszcze coś wersja na testowym ma dodatkowe naprowadzacze do tych zadań, ale ich jeszcze nie widziałem.

Uprawnienia umieszczania postów