Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brak 4 części misji na pisanki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Brak 4 części misji na pisanki.

Jest godzina 15:00 02.04.2013, a ja jeszcze nie dostałem 4 części misji na pisanki? Dzięki kur... Jak zawsze się popisaliście.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ciągi zadań pojawiają się co 6 dni od pierwszego dnia w którym ktoś uczestniczył w evencie więc policz czy od ostatniego ciagu minęło 6 dni, jeśli nie to trzeba jeszcze poczekać.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    czyli co jak skończyłem 3 część 31.03 to dostanę następne misje 5.04?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie, to znaczy, że jak zalogowałeś się do gry w pierwszy dzień eventu, to powinieneś dostać w poniedziałek ostatnią serię. Ale jeżeli pierwszy raz zalogowłeś się np w sobotę, to dostaniesz ciąg zadań dzisiaj.

Początkujący Osadnik Awatar Serenite
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja robiłam te misje równolegle z chłopakiem, jemu 3-cia spóźniła się o 1 dzień, ale mimo to 4-ta seria mu się pojawiła. Mi natomiast jeszcze nie, da się coś z tym zrobić? W czasie kiedy powinny się pojawić miałam aktywną przygodę "Banici", mam lvl. 37 więc misje wielkanocne były proste i zawsze zrobiłam je w tym samym dniu, kiedy się pojawiły (od pierwszego dnia eventu).

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    dziwne z moich znajomych ani ja nie mialem takiej sytuacji wszyscy w te same dni dostawalismy kolejki z misjami :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, ja rozpoczęłam 1 serię 16.03 i nie otrzymałam 4 serii eventu, a powinnam ją otrzymać 3.03

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    serenite lexi ratuje Was jedynie support

Uprawnienia umieszczania postów