Jest godzina 15:00 02.04.2013, a ja jeszcze nie dostałem 4 części misji na pisanki? Dzięki kur... Jak zawsze się popisaliście.
Jest godzina 15:00 02.04.2013, a ja jeszcze nie dostałem 4 części misji na pisanki? Dzięki kur... Jak zawsze się popisaliście.
Ciągi zadań pojawiają się co 6 dni od pierwszego dnia w którym ktoś uczestniczył w evencie więc policz czy od ostatniego ciagu minęło 6 dni, jeśli nie to trzeba jeszcze poczekać.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
czyli co jak skończyłem 3 część 31.03 to dostanę następne misje 5.04?
Nie, to znaczy, że jak zalogowałeś się do gry w pierwszy dzień eventu, to powinieneś dostać w poniedziałek ostatnią serię. Ale jeżeli pierwszy raz zalogowłeś się np w sobotę, to dostaniesz ciąg zadań dzisiaj.
Ja robiłam te misje równolegle z chłopakiem, jemu 3-cia spóźniła się o 1 dzień, ale mimo to 4-ta seria mu się pojawiła. Mi natomiast jeszcze nie, da się coś z tym zrobić? W czasie kiedy powinny się pojawić miałam aktywną przygodę "Banici", mam lvl. 37 więc misje wielkanocne były proste i zawsze zrobiłam je w tym samym dniu, kiedy się pojawiły (od pierwszego dnia eventu).
dziwne z moich znajomych ani ja nie mialem takiej sytuacji wszyscy w te same dni dostawalismy kolejki z misjami :/
Witam, ja rozpoczęłam 1 serię 16.03 i nie otrzymałam 4 serii eventu, a powinnam ją otrzymać 3.03![]()
serenite lexi ratuje Was jedynie support