zwolk ,forum jest po to zeby cos na nim pisac,jezeli ci to az bardzo przeszkadza ze kolega podszedl do tego inwidualnie ,to poprostu nie czytaj,i kazdy bedzie mial spokojna glowe.pozdrawiam
zwolk ,forum jest po to zeby cos na nim pisac,jezeli ci to az bardzo przeszkadza ze kolega podszedl do tego inwidualnie ,to poprostu nie czytaj,i kazdy bedzie mial spokojna glowe.pozdrawiam
Mają określony termin, którego nie mogą dotrzymać, bo ludziom brakuje cierplwości i piszą zgłoszenia po kilka razy dziennie. Support na każde takie zgłoszenie musi odpowiedzieć, a po nocach siedzieć na pewno nie będą. Więc wysyłajcie jedno zgłoszenie na dany problem, a nie po 20, to i support będzie działał szybciej.
A co do Twojej następnej wypowiedzi, to tak, forum jest od tego żeby na nim pisać, ale nie koniecznie spamować. Bo jak dla mnie pisanie w jednym wątku, a potem przeklejenie tego do nowego wątku z daleka śmierdzi spamem.
W kwestii formalnej: wypowiedź "ogólna: kolegi Pretender0 w sąsiednim wątku:
Porównaj ją sobie z wypowiedzią z pierwszego postu w tym wątku. Jak dla mnie to się kwalifikuje jako spam a nie żadne indywidualne podejście do tematu. Poza tym forum jest publiczne, więc jak ktoś oczekuje indywidualnego rozpatrzenia problemu to raczej nie tędy droga. Ani support ani programiści nie zaglądają na forum i nie czytają indywidualnych petycji.
Edit:
Widzę, że w kwestii podejścia do spamu nie jestem odosobniony![]()
a wiec .co Ty robisz? jezeli nie piszesz na temat,w tym watku? jak to nazwac?.zreszta nie mam zamiaru ani czasu na jakiekolwiek przepychanki![]()
Z racji że temat o zadaniach gildii już istnieje ten zamykam.
Mod Zakrecony