Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problem z lancuchem wielkanocnych zadan

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Problem z lancuchem wielkanocnych zadan

Witam mam problem z łancuchami zadan wielkanocnych. A wiec skonczylem 2 lancuch zadan wielkanocnych przedwczoraj i dzisiaj nadal nie mam kolejnego (trzeciego) lancucha zadan. Z tego co slysze od znajomych oni juz robia trzeci ja natomiast nie mam go w liscie zadan tak jakby juz nie bylo zadan wielkanocnych... o co chodzi czy musze czekac do jutra ?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Łańcuchy zadań są przydzielane co 6 dni, licząc od momentu otrzymania pierwszego łańcucha. Jeśli "spóźniłeś się" na event i pierwszy łańcuch zadań odebrałeś później niż w pierwszy dzień eventu, to i kolejne będziesz miał z opóźnieniem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    juz wydaje mi sie wystarczajaco czekam... dalej nie ma sladu kolejnego (trzeciego) lancucha jaestem pozbawiony okazji zarobienia pisanek...

Dodam jeszcze ze wlasnie sie dowiedzialem ze znajomy z guildi tez czeka na 3 lancuch... i jak narazie zero nadzieji...

to kiedy sie to wyswietli ? 3 kwietnia i bede mial 2 dni na 2 lancuchy ?
    Ostatnio edytowane przez Szczupaki ; 30.03.2013 o 10:55

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Szczupaki a kiedy dostałeś ostatni łańcuch? jeśli zrobiłeś go tego samego dnia co otrzymałeś to znaczy, ze 2 łańcuch został Tobie przydzielony 26.03, jak dodasz do tego 6 dni wyjdzie Ci 01.04 i będziesz miał 3 dni na zrobienie tego łańcucha. kolejny mógłby być przydzielony najwcześniej 07.04, jednak 1 faza zakończenia wydarzenia jest podczas konserwy w dniu 04.04, czyli szanse na 4 serię są niewielkie.
    Kiedy dostajesz zadania powinieneś wiedzieć Ty, a kolejne ciągi są zawsze co 6 dni, liczone u każdego oddzielnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też mam problem z wielkanocnymi zadaniami. Dokładnie z łańcuchem zadań zaginione pisanki. Nie mogę wypełnić warunku by otrzymać zadanie pierwsze czyli rekompensata. Jako warunek odblokowania zadania napisane jest: questactive 0 0 Main2High. I to wszystko. Wielkanoc zacząłem 1 dnia eventu oczywiście.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    no i pytanie pomocnicze... czy łańcuch zadań, który Wam się nie chce odblokować nie wisi czasem w zadaniach oczekujących... Wcześniej o tym nie pisałem, bo wyszedłem z założenia, że nazwa jest wystarczająco sugerująca - zadania oczekujące oczekują aż wykonasz zadania bieżące.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jerry1981 - no i tu problem się rozwiązuje
    Sorry za taki głupi post. Aż sam siebie zaskoczyłem, że tego nie zauważyłem... Sorry i dzięki za pomoc

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam mam problem z zadaniel wielkanocnym.. otuz to nie dostalem 4 łancucha zadan wielkanocnych i od kilku dni nie mama zadan gildyjnych . prosze o dopoeirsz
    noey swiat keplik03

Uprawnienia umieszczania postów