Zobacz wyniki ankiety: czy uwazasz iz zadania gildi powinny zostac zmienione ?

Głosujących
210. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

206 98.10%
  • nie

4 1.90%
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: zadania gildi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    popieram!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    BB samo sobie szkodzi, jeszcze trochę to będą musieli płacić nam za grę. Dostali pierwsze miejsce w konkursie i spoczęli na laurach. Coraz więcej z nas zastanawia się nad dalszą grą!! Twórcy przemyślcie to sobie w swoich główkach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Popieram w 100% i zgadzam się z twórcą postu urozmaićić zadania gildii

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez l3obi Zobacz posta
    jeszcze tydzień temu byłem w gildii 25 osobowej i zadania były śmiesznie proste co 3 do 5 dni zrobić np zdrajców albo wyspę. Na dzień dzisiejszy jestem w gildii 100 osobowej i tu mamy " mały psikus " czarni / wyspa / wiking /surowce /wyspa / czarni itd itd itd moim skromnym zdaniem TOTALNY IDIOTYZM
    A przypadkiem nie awansowało Ci się w międzyczasie na level 46? Zadania gildii nie zależą od ilości jej członków, tylko od levelu danego gracza. Miałem to samo - do 45 lvl same banały typu surowce czy produkcja jakichś drobiazgów, od momentu wskoczenia na 46 lvl czarni, wikingowie, wyspa. Mało tego, wszyscy członkowie gildii z danego przedziału levelów mają identyczne zadanie (czyli np pół gildii dostaje wikingów ) i to jest moim zdaniem wielka bzdura, bo zadania powinny być losowo per gracz, a nie per zakres.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Dodać więcej misji do zadań, czyli bardziej urozmaić zadania i bd dobrze, dodać przynjamniej z 10 zadań nowych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zgadzam się z twórcą postu. Zadania gildii są mało przemyślane. Poważnym problemem jest częstotliwość występowania tej samej przygody co 2-3 dni (wprawia w obrzydzenie to ciągle powtarzanie tej samej przygody), natomiast zdobycie jej przez odkrywcę graniczy prawie z cudem (posiadam 3 odkrywców) a zakup na wolnym rynku wyjątkowo nieopłacalny.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem na 49 lev a za 300,000 wskoczy 50 więc wiem co napisałem i wiem jakie zadania gildii były tam a jakie mam teraz

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zastanawia mnie czemu wszyscy sie tak okresowo budzą i zastanawiają nad opłacalnością tych zadań, skoro od dawna wiadomo, że jest żadna ?

Nieoplacalne przygody ludzie tradycyjnie ignorują, a zadania próbują robic na siłę wbrew logice.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jedno jest pewne coś trzeba z tym zrobić/zmienić. Może to być łańcuch zdarzeń o którym pisał Whereisarainbow, ewentualnie dodać inne przygody, tak aby łatwiej było je wykonać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z założycielem tego postu... koszty które ponosimy za wykonane zadanie są większe niż 'nagroda'....

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów