popieram!
tak
nie
popieram!
BB samo sobie szkodzi, jeszcze trochę to będą musieli płacić nam za grę. Dostali pierwsze miejsce w konkursie i spoczęli na laurach. Coraz więcej z nas zastanawia się nad dalszą grą!! Twórcy przemyślcie to sobie w swoich główkach.
Popieram w 100% i zgadzam się z twórcą postu urozmaićić zadania gildii![]()
A przypadkiem nie awansowało Ci się w międzyczasie na level 46? Zadania gildii nie zależą od ilości jej członków, tylko od levelu danego gracza. Miałem to samo - do 45 lvl same banały typu surowce czy produkcja jakichś drobiazgów, od momentu wskoczenia na 46 lvl czarni, wikingowie, wyspa. Mało tego, wszyscy członkowie gildii z danego przedziału levelów mają identyczne zadanie (czyli np pół gildii dostaje wikingów) i to jest moim zdaniem wielka bzdura, bo zadania powinny być losowo per gracz, a nie per zakres.
Dodać więcej misji do zadań, czyli bardziej urozmaić zadania i bd dobrze, dodać przynjamniej z 10 zadań nowych
Zgadzam się z twórcą postu. Zadania gildii są mało przemyślane. Poważnym problemem jest częstotliwość występowania tej samej przygody co 2-3 dni (wprawia w obrzydzenie to ciągle powtarzanie tej samej przygody), natomiast zdobycie jej przez odkrywcę graniczy prawie z cudem (posiadam 3 odkrywców) a zakup na wolnym rynku wyjątkowo nieopłacalny.
jestem na 49 lev a za 300,000 wskoczy 50 więc wiem co napisałem i wiem jakie zadania gildii były tam a jakie mam teraz
Zastanawia mnie czemu wszyscy sie tak okresowo budzą i zastanawiają nad opłacalnością tych zadań, skoro od dawna wiadomo, że jest żadna ?
Nieoplacalne przygody ludzie tradycyjnie ignorują, a zadania próbują robic na siłę wbrew logice.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Jedno jest pewne coś trzeba z tym zrobić/zmienić. Może to być łańcuch zdarzeń o którym pisał Whereisarainbow, ewentualnie dodać inne przygody, tak aby łatwiej było je wykonać.
nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z założycielem tego postu... koszty które ponosimy za wykonane zadanie są większe niż 'nagroda'....