naprawde,nic dodac nic ująć.......
tak
nie
naprawde,nic dodac nic ująć.......
popieram jak najbardziej post dotyczacy zadan gildyjnych
Według mnie te zadania z czarnymi czy wyspą to już jest totalna przesada, jak już wspomnieli moi poprzednicy i mentorzy to te zadania są nieopłacalne względem wynagrodzenia... więc albo niech BB dostosuje wartość monet gildii do danych zadań albo niech wycofa tak drogie w cenie i szansach na zdobyciu jej przez grubasów bo za niedługo poprostu ludzie zaprzestaną gry lub oleją sprawe. To tylko Team sobie szkodzi taką zagrywką. To że gra jest w wersji BETA to nie znaczy że ma iść za tym pełen wyzysk i zniechęcanie graczy nowych którzy startują.
W pełni się zgadzam. To bez sensu robić w kółko to samo.
To jest szukanie zarobku, wiedzą że czasami nam się opłaca zakończyć zadanie za klejnoty, dają często jakąś wyspę itp, tylko po to żeby 50% zakończyło za klejnoty (czyli czysty zysk). Gracze kupują klejnoty, twórcy zarabiają, my tracimy klejnoty na wykonanie zadania i znowu zarabiają, bo wiedzą że znowu ktoś kupi. To jest jawne parcie na kasę, a nas olewają ciepłym moczem.
dzisiaj 14. raz zapłaciłem za zadanie (ukończ Wyspę piratów) 22 klejnoty. No ileż można! Ceny na handlu za tą przygodę są wysokie bo wszyscy chcą ją kupić. No i jeszcze kwestia czasu. Jeśli robię jednocześnie 2 długie przygody i wpada znowu te zadanie z Wyspą piratów to całe zadanie jest zablokowane do czasu skończenia obecnie robionej przygody.
Popieram, grać się odechciewa![]()
popieram
Jak widzę po raz któryś to samo zadanie to poprostu ręce opadają(. A jak pojawia się wyspa to torsji dostaje heh bo na handlu taka cena że zadanie mija się wogóle z celem. Ile razy można kończyć to samo zadanie za klejki ?? Ludzie dajcie coś nowego by znowu chciało się grać
)
Wyspa piratów, jedyna na handlu, za 650 monet. Bardzo śmieszne. Czy nawoływanie na forum do strajku jest legalne? Bo ja bym tak sobie chętnie postrajkowała z tymi zadaniami, całą gildią postrajkowała. Ba, może nawet większą częścią serwera. Kiedyś się tak ślicznie olewało te zadania, można to powtórzyć, nieprawdaż.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. /Jonathan Carroll