Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Resetowanie czasu poszukiwania przez geologów (Nowy Świat)

Początkujący Osadnik Awatar Armageddon88
    Serwer
    Nowy Świat

Resetowanie czasu poszukiwania przez geologów (Nowy Świat)

Czy ktoś ma problem że geologowie restartują czas zamiast znajdywać złoże?
    Kilku geologów szuka mi złoża złota i wszyscy ciągle resetują czas, a złoża nie odnawiają, w gildii znajomy puścił na marmur i w koło mu marmuru szuka i również czas ny się resetuje.

Ma ktoś taki problem?
    Czy ktoś z innych światów też tak ma?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy po wysłaniu geologów wylogowujecie się z gry (czerwony przycisk pod awatarem)? Jeśli tak, to sugeruję unikać tego sposobu opuszczania gry bo z obserwacji własnych (i cudzych też) wiem, że taka operacja powoduje restart czasu u geologów. Najbezpieczniej zamknąć okno przeglądarki.

Początkujący Osadnik Awatar Armageddon88
    Serwer
    Nowy Świat
    nie wychodziłem z gry wcale, dzieje sie to i na zwyklym geologu z tawerny i na wesołym za klejnoty.

Osadnik Awatar Hersmen
    Serwer
    Złota Góra
    Pisz do supportu bo też jakiś dziwny problem masz.

konkur4
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Czy po wysłaniu geologów wylogowujecie się z gry (czerwony przycisk pod awatarem)? Jeśli tak, to sugeruję unikać tego sposobu opuszczania gry bo z obserwacji własnych (i cudzych też) wiem, że taka operacja powoduje restart czasu u geologów. Najbezpieczniej zamknąć okno przeglądarki.
    Ostatnio wszedłem na przygode, a po jej ukończeniu złoża złota, które miały być za 40 minut, szukały się od początku, drugi przypadek - wyrzuciło mnie niby przez "przeciążony serwer", efekt ten sam co z przygodą, więc to nie tylko po wylogowaniu.
    Problem jest już od dłuższego czasu, już podczas halloween czas pracy geologów się bugował, potem długo długo nic, i teraz znowu występują z tym problemy.
    A support od poniedziałku nie raczy odpisać na zgłoszenie, także pewnie spotkamy sie z tym problemem jeszcze w przyszłości...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Też tak mi się stało, tylko, że puściłem dwóch geologów po węgiel..
    Z tym, że ja opuszczałem grę (zamykałem okno - nie czerwonym guzikiem).. Kolejne 4h w plecy.. Masakra

Uprawnienia umieszczania postów