Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz porozmawiać o zadaniach przygotowanych z okazji wielkanocnego wydarzenia w grze, możesz to zrobić w tym temacie.
Temat główny: [Konkursy] Wielkanoc 2013
Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz porozmawiać o zadaniach przygotowanych z okazji wielkanocnego wydarzenia w grze, możesz to zrobić w tym temacie.
Temat główny: [Konkursy] Wielkanoc 2013
Czy można wykonać pracę w programie graficznym ?
shockones, praca musi mieć formę "fizyczną", w związku z tym prace stworzone w programach graficznych nie będą mogły wziąć udziału w zabawie.
"Osoby niepełnoletnie potrzebują zgody na uczestnictwo od swoich rodziców/opiekunów."
I jak mam to przekazać, zrobić zdjęcie pisemnej zgody? Załączyć w pliku przy wysyłaniu pracy?
A gdyby tak dodać np taką mini opcję za np nie wiem za te 50 jajek dla tych 3 najlepszych - "Mini konkurs na najlepszą kartkę wielkanocną" w formie graficznej? Wielkość pocztówkowa tematyka Święta jajcane + TSO - jak wiadomo gracze PL mają talent do robienia grafik . To tylko taka luźna propozycja.
Czy można startować w dwóch konkursach na raz?
Czy na zdjeciu mogą byc produkty i loga Ubisoftu i Blue byte ?
Winogrono, zakładam, że wszyscy uczestnicy albo są pełnoletni albo mają taką zgodę - nie trzeba jej nigdzie przedstawiać "z góry", jeśli będzie taka potrzeba, to poinformuję o tym danego uczestnika.
Ozzi, obawiam się, że na wdrożenie pomysłu "pocztówkowego" będzie trzeba trochę poczekać - jest on już w planach na nieco dalszą przyszłośc.
Peterus92, oczywiście, można startować w dwóch konkursach na raz.
Mateusz290891, myślę, że nie powinno być z tym żadnych problemów, sugeruję jednak, by ograniczyć się do serii The Settlers (np. logo).