Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Zadanie "Odzyskaj wspomnienia - Wskazówka"

Początkujący Osadnik Awatar agaz777
    Serwer
    Kolonia
    ja też wysłałam odkrywców na średnie poszukiwania bo mam znaleść 20 jaj na średnich i mi nie zaliczyło, nadal mam 0 szt znalezionych :/ może znów jest źle przetłumaczone i trzeba go np wysyłać na długie a nie na średnie jak piszą???

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wiesz co moim zdaniem to jakiś błąd. Ja miałem ten ciąg jako drugi i normalnie zaliczone miałem wszystko.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Proste nie dodało bo grubasy zostali wcześniej wysłani niż zadanie się pojawiło i ot to cały szkopuł. Dopiero jak zadanie się pojawi i wyśle odkrywców to będzie dopiero wtedy dodawać
    W moim przypadku też zaliczyło pisanki przyniesione z poszukiwania rozpoczętego przed otrzymaniem zadania. Tym, którym nie zaliczyło sugeruję przypomnieć sobie czy odkrywcy na pewno byli wysłani na poszukiwania podane w zadaniu. Moim zdaniem ewidentnie przy naliczaniu pisanek na poczet zadania brany jest moment powrotu odkrywców, a nie moment wysłania.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi również zaliczyło znalezienie pisanek mimo iż wysłałem ich wcześniej niż dostałem zadanie, więc prawdopodobnie jest tak jak zwolk napisał.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Odzyskaj wspomnienia- napitek na pamięć- nie mogę ruszyć z miejsca z tym zadaniem

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Sprawdź czy nie masz Napitku w magazynach na max

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie,napitku jest połowa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A wyprodukowałeś odpowiednią ilość napitku? Albo może napisz co dokładnie nie zalicza/nie działa, to wtedy nie będziemy wróżyć z fusów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja też nie mogę ruszyć z tym zadaniem, wyświetla się podpowiedź questactive 0 Main1Middle

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów