otóż mam problem iż mam miecznkika i wszystkie rzeczy potrzebne do ich robienia oraz w podsumowaniu gospodarki pisze żę niby produkuje 216 mieczy na 12 h a bez tego nie zrobie questa i nie przejde na następny poziom pomocy !!!
otóż mam problem iż mam miecznkika i wszystkie rzeczy potrzebne do ich robienia oraz w podsumowaniu gospodarki pisze żę niby produkuje 216 mieczy na 12 h a bez tego nie zrobie questa i nie przejde na następny poziom pomocy !!!
Podsumujmy:
-masz miecznika
-masz surowce do produkcji mieczy
-w liczydle masz napisane, że produkuje 216 sztuk mieczy na 12 godzin
-nie używasz słownika
Niestety nie widzę problemu. Albo nie umiem czytać. Jest napisane, że masz budynek, potrzebne surowce i liczydło pokazuje, że produkcja jest w toku. To co Ci nie działa?
zapewne może to być zadanie produkcyjne ,czyli +0 miecz brąz /12h ,jakiś węgiel +0/12h ,drzewka itd .Nie są podane wszystkie informacje
Brązowych
Osoby które nie potrafią pisać po polsku i logicznie powinny być ignorowane, może wtedy nie będziemy mieli takich kwiatów że ani się tego przeczytać nie da, ani zrozumieć. Zwracanie uwagi spotyka sie najcześciej z agesją leniwych analfabetów chowajacych sie za papieramy dys... coś tam a po prostu bezmózgowców.
Wczoraj widziałam ten temat i mnie przerósł ...